Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kierunkowskazy w lusterkach

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Kierunkowskazy w lusterkach

Panowie - takie pytanie - dziś człowiek na skrzyżowaniu zwrócił mi uwagę, że nie działa mi kierunkowskaz w lusterku... po dojechaniu sprawdziłem o co chodzi - patrzę, wszystko jest ok, świecą obydwa. Zwróciłem jednak uwagę na coś innego, na co do tej pory z kolei nigdy nie zwracałem uwagi. Czy zgodnie ze zdjęciem poniżej mój kierunkowskaz świeci prawidłowo - tzn. chodzi mi o to, że brak jest oświetlenia w środkowej jego części... Kierunkowskaz po drugiej stronie świeci identycznie. Sorry za być może trywialne pytanie, ale jak pisałem jakoś nie zwróciłem do tej pory na to uwagi, nie ma również u kogo innego porównać...
    20150922_175114.jpg

u mnie nocą tak to wygląda, na całej długości świeci podobnie. 2015-09-22 20.47.24.jpg

Comment

U mnie świeci jak na pierwszym zdjęciu. Wiadomo, że w nocy światło rozchodzi się na całą długość plastyku.
      C I V I ɔ - It Drives You. Mój R18Z4.

Comment

no to wygląda na to, że mam spalone żarówki po obu stronach - i to te środkowe... możliwe, że tam są aż 3 żarówki? ciekawe, czy mi to naprawią w ramach gwarancji czy też uznają, że to część eksploatacyjna... próbował ktoś z Was to rozbierać? jak tam się dostać?

Comment

Zamieszczone przez wildhedgehog89 Zobacz posta
          U mnie świeci jak na pierwszym zdjęciu. Wiadomo, że w nocy światło rozchodzi się na całą długość plastyku.
          aż chyba pójdę do garażu i sprawdzę :-)

Comment

U mnie to podświetlenie diodowe jest i wg instrukcji zgłosić się do ASO
            Last edited by majcher730; 22-09-2015, 22:53.

Comment

wszystko jest ok - dziś się przyjrzałem innej Hani - świeci tak samo w dzień :-)

Comment

Tak, to świeci 1 led po rogach lusterka. W dzień wyraźniej to widać.
                2015-09-23 12.59.28.jpg

Comment

Working...
                X