Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Civic Tourer Elegance - połączenie z iPhone

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

daf - ja tez swoje z dieslem wycierpialem. No ale powazne problemy zaczely sie przy ok 130 tys km, wczesniej bylo ok. Benzynowy 1.8 to z kolei oaza spokoju - lejesz i jedzie.

Jaki przebieg ten dieselek ma ?
    Civic 8 2.2D -> Civic 8 1.8 -> Civic 9 1.6D -> Golf 7 2.0 TDI -> C 220d 4MATIC -> Lexus GS-F

Comment

Zamieszczone przez MarcelWro Zobacz posta
      To napisz co kupiłeś w zamian i jak to coś jest wyposażone i ile kosztowało. Chętnie poczytamy. I pozwolisz że zapytam, jak sprzedawales Civica to poinformowałeś kupującego o jego wadach?
      nie muszę informować kupującego o moich zainteresowaniach i potrzebach, muszę o ewentualnych przygodach obiciach ale takowych nie było, zresztą kupujący długo "węszył" i sprawdzał na wszystkie sposoby, auto pasowało mu bardzo, wiedział o jego wadach natomiast dla niego minusy nie przesłaniały plusów

Comment

Zamieszczone przez jebsen Zobacz posta
        wg mnie minusy przysłaniają te plusy
        ten temat był już podejmowany: https://www.civicforum.pl/showthread...C5%BCeby+plusy
        znamy to i jest poczytne więc nie podejmuj proszę dubla.
        nie muszę informować kupującego o moich zainteresowaniach
        spokojnie nikogo to nie interesuje, napisz tylko konkretnie które auto wg Ciebie jest tym które kładzie Civica na kolana? ...dasz radę podjąć rękawice? Obiecuję że będę czuwał na obiektywnością wypowiedzi nie bardziej niż Ty informując o niedoskonałościach Civica, czyli bez hejtu.

Zamieszczone przez Glosima Zobacz posta
        Stara prawda marketingowców mówi, że 1 niezadowolony z produktu klient robi więcej hałasu niż 10 zadowolonych
        no to jest taki przykład bo wydaje mi się żę zarzut dla forum Non-profit - widać że nie ma rekam sponsorów?! jedyne takie Forum w PL
        forum może mieć różne interesy powiązane z interesem producenta/dystrybutora/dilera....
        to jest bardzo nietrafiony zarzut, w świetle Pierwszego Punktu Regulaminu tego forum to jest klasyczny Hejt. Rejestrując się na forum musiałeś pominąć ten wpis! Jeśli go jednak znasz, to nie wiem po co ten prowokazyjny zaczep?
        Last edited by rambo7; 14-07-2015, 09:55.
        Kierownik Działu Diesla

Comment

nie muszę informować kupującego o moich zainteresowaniach i potrzebach
          dlatego będę w miarę możliwości wyrażał swój punkt widzenia również na tym forum po to aby nabywcy byli świadomi tej drugiej strony monety o której nie dowiedzą się nigdzie przed zakupem, czuję się w obowiązku aby to robić dla przyszłych pokoleń
          Jakoś tak "moralnością pani Dulskiej" mi to zalatuje . Przypominam trolowanie i hejty na tym forum nie będą tolerowane.

Comment

Trzymajmy się tego czego dotyczy wątek czyli:
            Zamieszczone przez daf Zobacz posta
            Noszę się z zamiarem kupienia Hondy Civic Tourer w wersji Elegance (bez Connect). Jestem gadżeciarzem i użytkownikiem iPhone'a. Bardzo ważne jest dla mnie by działały wszystkie elementy związane z zestawem głośnomówiącym przez Bluetooth, przełączaniem muzyki z telefonu z panelu na kierownicy oraz, w miarę możliwości, korzystania z wywoływania Siri też z kierownicy.
            Jeśli temat wyczerpany to można zamknąć, opinia jebsen'a o modelu jest powszechnie znana, natomiast jeśli również w obszarze multimediów Civica jest słabo to chętnie poczytam co jest do dupy?
            Kierownik Działu Diesla

Comment

Odpowiem krótko i ostatni raz w tym temacie Jebsen, jak dla mnie jesteś troll i łgarz.

Comment

dupa nieciekawie siada po małym przebiegu- chyba słabo dobrane sprężyny i amorki

zstanów się dobrze radzę
                U mnie po trzech latach i 60 tyś. przebiegu dupa nie siadła, a poza tym przegląd na stacji diagnostycznej wykazał 82 % skuteczność amorków, co wg wykonującego badanie jest bardzo dobrym wynikiem. Dodam, że dziurawe drogi nie są mi obce i nieraz już zaliczyłem porządną dziurę.

Comment

Working...
                X