Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Działanie Systemu Honda Connect (+)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Yanosik tez u mnie zaczal dzialac. wersja dosc stara : V3.1.2.1095 Nowsze jakies chodza ? Jesli nie yanosik to jakie navi obecnie najsensowniej wgywac i jaka wersje sygic/waze ?
    Pozdrawiam

Comment

• z ciągnięta cmdroid 3.9.9 da się jeździć ,dla mnie google maps było na pewno lepsze -ale na razie nie ma nic lepszego .

Comment

• Witam
        mam prośbę , czytam i przeglądam forum na wszelkie sposoby i próbuję ogarnąć temat instalcji i uruchomienia różnych appek w navi ( Honda HR-V 2016r )
        i za chole... nie mogę ogarnąć ,
        1 .instaluję z pena aplikację Honda Permission
        2 . na pulpicie pojawia mi się skrót do tej apki
        3. chce zainstalować jakis video pleyer , odszukałem na stronie z apkami dedykowanymi do hondy
        4. instaluję
        5. uruchamiam appke honda permission , process controls , i nie ma jej w spisie ??????

czy może ktoś opisać , jak chłopu na miedzy , co i jak , punkt po punkcie

Comment

• Zamieszczone przez piotrgarwolin Zobacz posta
          . uruchamiam appke honda permission , process controls , i nie ma jej w spisie ??????
          Nie ma, bo właśnie twoim zadaniem jest taki wpis stworzyć przy pomocy Honda Permissions.

W sekcji ProcessControls klikasz plusik w prawym dolnym rogu i wypełniasz wszystkie pola formularza (przykłady w podwieszonym wątku).

Comment

• możesz podać link do wersji 3.1.2.1095 Yanosika?
            nie mogę znaleźć jej w sieci. U siebie używam starszej 2.8.1.3

Comment

• Ostatnia wersja Yanosika dla androida 4.0.4 to 3.4.3.5 - działa bez problemów.
              był: Accord CL7 2004 Royal Ruby Red Pearl
              jest: Civic FK2 Sport 2015 Brilliant Sporty Blue Metallic
              sigpic
              http://www.civicforum.pl/showthread....y-Blue-Metalic

Comment

• sprawdzałem dzisiaj tą wersję (3.4.3.5) i nie chciała mi działać (ciemny ekran po uruchomieniu). Wymaga jakiejś innej konfiguracji niż np 2.8.1.3. kt?ra działa bez problemu ?

Comment

• U mnie 3.4.3.5 działa bez problemów. Instalowałem jako aktualizacje poprzedniej wersji.
                  sigpic

Comment

• dzięki, faktycznie trzeba to zrobić jako aktualizację, teraz działa 3.4.3.5
                    Ma ktoś może doświadczenie w instalacji TomToma Go Mobile?
                    Ściągnąłem apke w wersji 1.17.7, na smartfonie zainstalowało się bez problemu, natomiast po zainstalowaniu w Connect, zrobieniu wpisu w Permission, mam komunikat, że nie może połączyć się z serwisem TomTom celem pobrania ustawień

Comment

• Co jest wg was na dzien dzisiejszy lepsza opcja - waze 3.9.9 plus yanosik w tle ? czy sam yanosik 3.4.3.5 ?

Comment

• Yanosik w tle a na wierzchu Waze w ostatniej wersji dla androida 4.0.4 - nie pamiętam której, musiałbym sprawdzić.
                        Nie działa możliwość wysyłania powiadomień w Waze (zawiesza program) ale poza tym wszystko jest OK i jako nawigacja z wyborem optymalnej trasy się sprawdza.

Wychodzi na to, że Waze ver. 4.28.0.1 była ostatnia: https://www.apkmirror.com/apk/waze/w...-apk-download/
                        Last edited by ZbyszekS; 28-01-2019, 13:23.
                        sigpic

Comment

• Szanowni, tydzień temu moja od 2 lat prawidłowo działająca mapa gogle wykrzacza się(aplikacja została zatrzymana) po wybraniu trasy samochodowej. Na wszystkich pozostałych(rower, pociąg i piesza) dział normalnie. Próbwałem już wszystkiego co umiem, czyli restart, nowa instalacja, wyczyszczenie danych, w końcu przywróciłem ustawienia fabryczne i to też nic nie dało). Nie mogę zainstalować nic innego oprócz mapa gogle 8.4.1 ponieważ system nie widzi starszych wersji...nowsze wiadomo. Czy ktoś mógłby cos poradzić?

Comment

• Google Maps w HC+ nie dziala w trybie nawigazji samochodowej

Zamieszczone przez Sebastian32 Zobacz posta
                            Szanowni, tydzień temu moja od 2 lat prawidłowo działająca mapa gogle wykrzacza się(aplikacja została zatrzymana) po wybraniu trasy samochodowej. Na wszystkich pozostałych(rower, pociąg i piesza) dział normalnie. Próbwałem już wszystkiego co umiem, czyli restart, nowa instalacja, wyczyszczenie danych, w końcu przywróciłem ustawienia fabryczne i to też nic nie dało). Nie mogę zainstalować nic innego oprócz mapa gogle 8.4.1 ponieważ system nie widzi starszych wersji...nowsze wiadomo. Czy ktoś mógłby cos poradzić?
                            Witam, mam podobny problem jak wyżej. Aplikacja GM działa znakomicie w trybie nawigacji samochodowej. Nagle obecnie zawiesza się przy wciśnienięciu ikonki samochodu i próbie przejścia w tryb nawigacji , działa za to trasa rowerowa piesza i komunikacja miejska. Próbowałem jak poprzednich restartu czyszcenia danych w pamięci aplikacji , przywracanie ust fabrycznych wgrywanei ponowe GM nic nie przynosi poprawy tryb nawigacji samochodowej nadal nie działa . Nawet wgrałem usługi gogle play i gogle account manager . Utworzyłem synchronizujące się konto google w HC . Owszem pobiera miejsca praca dom dla GM itp. ale nadal nawigacja samochodowa nie działa w GM . Czy ktoś zna jakies sensowne rozwiązanie czy to wina niskiego androida i starej wersji GM w HC+?

Comment

• Zamieszczone przez Sebastian32 Zobacz posta
                              Szanowni, tydzień temu moja od 2 lat prawidłowo działająca mapa gogle wykrzacza się(aplikacja została zatrzymana) po wybraniu trasy samochodowej. Na wszystkich pozostałych(rower, pociąg i piesza) dział normalnie. Próbwałem już wszystkiego co umiem, czyli restart, nowa instalacja, wyczyszczenie danych, w końcu przywróciłem ustawienia fabryczne i to też nic nie dało). Nie mogę zainstalować nic innego oprócz mapa gogle 8.4.1 ponieważ system nie widzi starszych wersji...nowsze wiadomo. Czy ktoś mógłby cos poradzić?
                              U mnie mapy google działały poprawnie rok. Od tygodnia zaczęło wywalać aplikację, kiedy przechodzę do wyznaczania trasy.
                              Nic także nie pomogło resetowanie i ponowne instalowanie. Ma ktoś pomysł, co się dzieje?

Comment

• Rozmawiamy o tym od 9 dni, ale nikt nawet nie zadaje sobie trudu przeczytania co jest wyżej...ehh..

Comment

Working...
                                X