Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zasięg w komputerze

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• zasięg w komputerze

Raczej wystarcza mi wskaźnik paliwa i to, że wiem ile przejadę zwykle na rezerwie (ok. 100km), ale czasem chciałbym zobaczyć jak komputer to przewiduje.
    Jednak jakoś nie mogę znaleźć tej opcji. Mam jeszcze angielskie menu i pomimo, że z angielskim nie jest u mnie najgorzej, nie mogę trafić na przewidywany zasięg (range ?). Czy mógłby ktoś z Was podać mi ścieżkę dostępu ?

Przejdź na ekran, na którym widać średnie spalanie, przytrzymaj "I" na kierownicy aż spalanie zacznie mrugać. Od tego momentu każde pojedyncze wciśnięcie "I" spowoduje zmianę wyświetlanej informacji: spalanie, zasięg, czas jazdy, średnia prędkość. Tak przynajmniej jest w polskim sofcie.

Comment

Zamieszczone przez Swoje2 Zobacz posta
      Przejdź na ekran, na którym widać średnie spalanie, przytrzymaj "I" na kierownicy aż spalanie zacznie mrugać. Od tego momentu każde pojedyncze wciśnięcie "I" spowoduje zmianę wyświetlanej informacji: spalanie, zasięg, czas jazdy, średnia prędkość. Tak przynajmniej jest w polskim sofcie.
      U mnie średnie spalanie widać w prawym dolnym rogu ekranu, na którym głównie pokazywane jest spalanie chwilowe i temperatura. Przyciśnięcie i przytrzymanie "i" nic nie daje, poza zmianami okna na zegar lub puste.

Comment

Może ze ścieżki Menu / Wybierz komputer pokładowy / Zasięg ?

Comment

Zamieszczone przez Swoje2 Zobacz posta
          Może ze ścieżki Menu / Wybierz komputer pokładowy / Zasięg ?
          Dzięki za dobrą wolę, ale to musi podpowiedzieć ktoś kto też ma jeszcze angielskie menu.

Comment

Hej,
            Customise Settings (ta pozycja jest widoczna kiedy auto stoi) -> Display Setup -> Trip meter item to display -> Range.

Pozdrawiam

Comment

Working...
            X