Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Światła pozycyjne / wersje Lifestyle lub Executive

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Światła pozycyjne / wersje Lifestyle lub Executive

Słuchajcie, czy to tylko moje wrażenie, że żółte światła pozycyjne w lustrzanych odbłyśnikach, które się włączają razem z ksenonowymi światłami mijania i długimi, pasują do tych ksenonów jak kwiatek do kożucha i psują efekt? Najchętniej bym po prostu wyjął żarówki od pozycyjnych, jako że ich solo nigdy nie używam, ale może można je zastąpić jakimiś innymi żarówkami barwą pasującymi do ksenonów? Rozumiem, że żarówki do świateł mijania, które barwą imitują ksenon nie nadają się do świateł pozycyjnych.

można zastąpić np. takimi ===> https://allegro.pl/led-w5w-t10-phili...167617388.html

są też w wersji 6000k

Comment

Masz na myśli automatyczne dzienne? Solo ich nie używasz, czyli jeździsz cały czas na ksenonach? Daj znać jaki przebieg wytrzymają ksenony. Poza tym mnie ten kontrast pasuje.

Comment

Joe, hola, do jazdy dziennej mam LEDy, nie wiem jak jest u ciebie. Napiszę jeszcze raz: chodzi mi o światła pozycyjne - żarówkowe w odbłyśnikach, które są w kloszu razem z ksenonami.

Comment

No tak 5d. U mnie inaczej. Zapominam że nie każdy jest sedanistą.

Comment

Tourer, ale z przodu tourer i 5d to faktycznie jeden czort

Comment

Zaciekawiłeś mnie tymi żarówkami. Masz takie u siebie albo ktoś już zamontował? Chętnie obejrzę zdjęcia.

Comment

Zamontuję w niedługim czasie i zdam fotorelację

Comment

Zamieszczone przez libidinously Zobacz posta
                  Zamontuję w niedługim czasie i zdam fotorelację
                  ...wciąż czekam....

Comment

Też mi się nie podoba ten kontrast żółtej żarówki pozycji i ksenonów. Jak ktoś już przerabiał ten temat to niech się podzieli doświadczeniami i najlepiej wklei jakieś zdjęcia.
                    Civic 2014 lifestyle

Comment

Panowie, jest dobrze. Po dluzszym czasie w koncu dokonalem przeszczepu zarowek i jest o niebo lepiej. Jutro wkleje zdjecie i rodzaj nowych ledówek.

Comment

Oto obiecane foty.

IMG_2464.JPG
                        IMG_2454.JPG

Efekt jest bardzo dobry. Te ledówki mają barwę nawet nieco zimniejszą od xenonu. Ale to nie przeszkadza. Wymiana żarówek pozycyjnych dziecinnie prosta - jedynie do światła od strony kierowcy trochę trudniej się dostać i trzeba wepchnąć dłoń w małą przestrzeń przed aku.
                        Niestety zapomniałem wykonać zdjęcia świateł przed wymianą, ale to każdy zainteresowany może sobie zobaczyć na żywo u siebie

Comment

lepiej to wygląda, chyba to samo zrobię. Dzięki za zdjęcia, przekonywujące .
                          Civic 2014 lifestyle

Comment

Working...
                          X