Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Oświetlenie wnętrza przy otwartych drzwiach

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Oświetlenie wnętrza przy otwartych drzwiach

Panowie, czy da sie ustawić w naszych autach oświetlenie wnętrza, żeby zapalało się po otwarciu centralnego z pilota, ewentualnie po otwarciu drzwi. Wsześniej nie zwracałem na to uwagi, ale teraz często gdy jest ciemno wsadzam dzieci do fotelików i muszę sie gimnastykować, żeby pstryknąć lampkę przy kierowcy,żeby widzieć pasy przy fotelikach.

Sprawdź włącznik oświetlenia wnętrza, powinien mieć 3 pozycje, On, Off i zapalanie przy otwartych drzwiach/po otwarciu pilotem.
    Wszystko to pisze w instrukcji obsługi aż dziw że pytasz bo powyższy patent był standardem nawet w maluchu.

Comment

A czemu przy kierowcy? Dzieci to chyba z tyłu sadzasz, to tym bardziej lampka na suficie jest bliżej. I u mnie pali się z automatu po użyciu pilota. No chyba że tylko w Tourerze jest w suficie?

Comment

W HB też jest oczywiście w suficie. Wystarczy ustawić przycisk włączania lampki w podsufitce na środek i wszystko powinno hulać. Przy kierownicy jeżeli pozostanie ustawiony na tryb AUTO, to będzie zapalał się i gasł automatycznie. Tak przynajmniej jest u mnie.

Pozdrawiam

Comment

w wersji Comfort jest lampka tylko nad przednimi fotelami, a to, że patent z malucha to wiem, dawno temu prze kilka miesięcy jeździłem seicento i też to miało, ale tu nie mogę znaleźć przełąłcznika, a instrukcja, książa itd schowana w szfie przed dziećmi (1,5 roczne bliźniaki - niszczycielska siła) więce łatwiej mi tu Was zapytać
          Last edited by Zebro; 12-12-2014, 11:38.

Comment

W wersji Comfort lampka na suficie jest między fotelami przednimi a tylnymi. Przesuń przełącznik na środek tak, jak pisze konradesz i wszystko będzie działało

Comment

Dziękuję. Znalazłem. Człowiek 2 lata jeździ autem i nie wie ze tam jest lampka, ale do tej pory nie była potrzebna

Comment

Zamieszczone przez Zebro Zobacz posta
                w wersji Comfort jest lampka tylko nad przednimi fotelami
                ale tu nie mogę znaleźć przełąłcznika
                dawno temu prze kilka miesięcy jeździłem seicento i też to miało
                No właśnie.
                Normalnie nie wieżę, nie ma przełącznika? Weź no zrób zdjęcie podsufitki jak możesz.

Dziękuję. Znalazłem. Człowiek 2 lata jeździ autem i nie wie ze tam jest lampka, ale do tej pory nie była potrzebna
                Knock Out w drugiej rundzie ale najważniejsze że opanowałeś.
                Last edited by Gość; 12-12-2014, 22:34.

Comment

Working...
                X