Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Navigacja w modelu Tourer

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Navigacja w modelu Tourer

Witam serdecznie wszystkich.

Moje pytanie jest można powiedzieć dosyć głupie i kuriozalne, wujek rozgląda się za nowym Tourerem, mając obecnie VIII 1.8 5d.

W Katowickim salonie JKK Honda został poinformowany o tym ze fabryczna nawigacja jaką można dokupić do danego modelu nie posiada polskiego języka i polskich komunikatów. Czym jest bardzo zdziwiony, i zwrócił się do mnie żebym znalazł jakieś dokładniejsze informację na ten temat. Samego mnie to dziwi że samochód z 2014 roku mający navi nie posiada polskiego języka i komunikatów.

Dodatkowo została mu zaproponowana stacja Audio z NAVI firmy Alpine. Co o tym sądzicie, proszę o jakieś info.

Pozdrawiam

W pierwszych modelach IX języka polskiego nie było nawet w menu Jest duzo aut bez polskich komunikatów w nawigacjach fabrycznych czy komputerach pokładowych - za mały rynek u nas jest i czasem sie nie opłaca producentom dodawac.

Alpine jest ok ale sprawdz dokładnie jaki to model i na jakim systemie pracuje. Żeby nie było problemów z aktualizacjami map (kluczowe w Polsce)
    Civic 8 2.2D -> Civic 8 1.8 -> Civic 9 1.6D -> Golf 7 2.0 TDI -> C 220d 4MATIC -> Lexus GS-F

Comment

Daj spokoj z fabrycznymi mapami, szkoda kasy i nerwow. Szukjacie juz lepeij cos dokladanego na czym pojdzie automapa.

Comment

Working...
      X