Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wymiana dolnego sworznia wahacza

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Wymiana dolnego sworznia wahacza

Witam mam pytanko./ Czy ktos wie czy sworzen od wahacza schodzi latwo czy trzebac z nim isc na prase zeby go wyjac i zalozyc nowy.

Ja kolego jak wymieniałem to podjechałem na prase bo tak to szło ciezko

Comment

U mnie poszlo bez problemu

Comment

u mnie bez prasy, ale troche sie z tym pomordowalem

Comment

u mnie znowu pół na pół z lewej strony bez prasy się nie obyło, z kolei z prawej w 2 osoby bez problemu
          HONDA CIVIC D13B2

Comment

sworzen wahacza

witam! Czy zeby wymienic dolny sworzen wahacza musze wyjmowac przegob i wogole cala piazde?? Pomocy(

Comment

Dolny to jest ten mały? jesli tak to nie musisz. mam do sprzedania tanio

Comment

no taK TYLKO PRZEGOB RACZEJ TRZEBA WYJAC BO JAK WYBIJE SWORZEN NAK PRZEGOB PRZESZKADZA??

Comment

musisz wyjąć przegub a najlepiej cały wachacz.ja ostatnio to robiłem.na pewno będzie Ci łatwiej.a jeszcze podejrzewam że za łatwo ni będzie chciał Ci zejść więc możliwe że będzie trzeba go zagrzać żeby wybić.uważaj na smar jak będziesz wybijał zagrzany sworzeń bo jak Ci pryśnie to poparzy.

Comment

ja na prasie nie byłem za to podgrzewałem sworzeń żeby go wybić bo za nic nie chciał wyjść;/

Comment

a ja Wam powiem jeszcze jeden myk.Ja wyjąłem cały wachacz i nie chciał zejść ten sworzeń mumo usilnego ładowania w niego młotkiem.Pojechałem do znajomego mechanika on wziął młoteczek taki malutki z 15 kilo i jak przywali....i nic.Nie zlazlo tylko cały syf sie opsypał i co się okazało?tam jest taki pierścień zabezpieczający którego się rozchyla i bez problemu sworzeń wychodzi

Comment

Working...
                      X