Witam mam problem z odkręceniem śróby mocującej przegub . ZŁamałem już dwa klucze i nawet nie drgnęła ......Co robić???????
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
problem z odkręceniem śruby od przegubu
Collapse
X
-
6. Jeśli rura nie daje rady lub klucz się poddaje, lekko naciąć główkę klucza na obwodzie aby powstał mały próg o który można zaprzeć pręt/przecinak. W czasie próby odkręcania potrzebna druga osoba, która będzie uderzać młotkiem w pręt/przecinak zaparty o główkę klucza pod kątem zgodnie z kierunkiem odkręcania - chyba wiadomo o co chodzi
7. Klucz udarowy.
8. Rozpacz
Comment
-
zetnie na kretke a nie odkreci, wiem ze w zestawie są nowe nakretki, ja wiem ze dobry klucz który wytrzyma i rura, nawet 1.5m, kiedys w toyocie tak odkrecałem ale kucz wytrzymał i poszło, a jak cos to są specjalne klucze tylko do odkrecania np kół, tan klucz jest z przekładnią i musi isca co do hamulcy to ciezko jest utrzymac, nie lepiej zablokowac zamach?
Sebastian moje GG 10836239 masz problem to pisz lub dzwon 604-593-463
Remonty główne silników, specjalizacja Honda civic, inne hondy również, zostawiasz auto do naprawy a odbierasz gotowe do jazdy, czesci jakich tylko zechcesz firm, ja zakładam tylko najwyższą półkę ale na życzenie mogą byc inne
Comment
Comment