Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wyciek spod skrzyni biegów

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Wyciek spod skrzyni biegów

PRZYPOMINAM REGULAMIN A PIERWSZY POST
    POWINIEN BYĆ W DZIALE PRZEDSTAW SIĘ !!!!!!!!

witam mam problem mianowicie strasznie cieknie mi olej w mojej hani coupe wyciek pojawia sie spod skrzyni biegow nie orientujecie sie co moze byc tego powodem, poniewaz po prau przejazdach nie mam wogole oleju w silniku wyciek jest dosyc spory... prosze o odp z gory dziekuje
    Last edited by vandarko; 15-03-2009, 23:13.

Witam, kolego zimer na wale od strony skrzyni.

Comment

a nie masz moze zdjecia jak to wyglada aha i ile to kosztuje?? bo nie znam sie na tym wogole ;/

Comment

sciagnij sobie manuala ,zdjecia tam sa
        Last edited by Gość; 16-03-2009, 23:24.

Comment

a mozesz powiedziec ktora strona w manualu:P??

Comment

A moze jeszcze powiedziec w ktorej linijce o tym pisze... malo Ci chlopaki pomogli...:/

Comment

no wiem sorki ... ale w sumie to i tak bd musial jechac do mechanika bo ja sobie z tym nie poradze tyle ze juz bd wiedzial skad leci ten olej i bd wiedzial co mechanikowi powiedziec) dzieki wielkie chlopaki)

Comment

Kolego large dziecia nie mam a zimer wyglada yyy, no jest okragly czesto koloru pomaranczowego i ma w sirodku sprezynke. Ale kolego jak pojedziesz do mechanika to nie musisz mo mowic co ma wymienic bo chyba jak mu powiesz objawy to powinien wiedziec co jest grane (przynajmniej w tym przypadku). A co do ceny to nie wiem ile kosztuje zimer do hondy ale napewno do 100zl ale nic nie mowie bo nie wiem dokladnie no i oczywiscie robocizna bo troche roboty przt tym jest a nikt za darmo raczej robil nie bedzie.

Comment

Working...
                X