Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Bieg jałowy

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Bieg jałowy

Witam wszystkich!!mam problem z czujnikiem czy tam sterownikiem biegu jałowego.kiedy pobór prądu jest większy np po włączeniu świateł,wentylatora itp nie podwyższa sobie obrotów i gaśnie.nie wie ktoś ile taki czujnik może kosztować i czy to tylko od niego zależy??jak wymienię go będzie dobrze????pozdrawiam

silniczek krokowy...najpierw zdemontuj,przeczyść a jak nie da rady to wtedy na zakupy.co do cenu-sprawdż na allegro.
    ビートル ジョン

Comment

no nie te hondy już tak maja znow miałem podobny problem tylko że ja lekko podkręciłem obroty a co tam .. jak włożysz ręke za gaźnik to wyczujesz niewielkie pokrętełko ono właśnie odpowiada za obroty silnika. A do tej pory sie zastanawiam czemu aż taki pobor mocy jest jak włącze kilka rzeczy w mojej Hodce i wydaje mi się że cos tak naprawde musi być nie tak ale do tej pory niewiem o co chodzi . Ma ktoś jakis patent ?? ..

Comment

swiatla,i inne takie rzeczy elektryczne powyzej paredzisiat watt obciazaja silnik,przeciez spada ladowanie,jesli chodzi ci o krokowy to zrob tak jak ci pisze Beatle John.
        gaznik mozesz sobie podkrecic

Comment

Working...
        X