Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

prosze o pomoc honda civic 1.5 91 rok

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• prosze o pomoc honda civic 1.5 91 rok

jechalem nia przeciaglem ja na 1 biegu do 7 tys.obr.nastepnie 2 bieg tak samo 7 tys.obr. i..... zapalil sie czek.brakowalo jej mocy stanolem na poboczu od razu sprawdzilem kopulke okazalo sie ze sie odkrecil palec zaktecilem go spowrotem zalozylem kopulke(dodam ze wymienilem nowa kopulke palec cewka zaplonowa)zapalilem ja zapalila ale co sie okazuje nie wchodzi na obrity tz.do 4 tys i jakby miala odciecie czek zapala sie po uplywie 3 sek.od odpalenia.nie wiem co juz zr5obic sprawdzalem rozrzad ok tez jest nowy itp.

na 1 do 7 tysi ją kręciłeś??eee. tak nie mozna zrób reset kompa, pewnie tryb awaryjny Ci się włączył
    Last edited by boss85; 09-09-2009, 17:30.

Comment

nie mam kompa w niej z tego co wiem

to jest stara buda jeszcze

mial ktos taki problem kiedykolwiek?

skoro jest w niej komp to gdzie on sie znajduje?jak mam go zresetowac wystarczy ze go rozepne na kilka minut???czy wystarczy jak odepne kleme od akumulatora??
      Last edited by BeatleJohn; 20-11-2009, 08:12.

Comment

wystarczy klemę od aku odpiąć
        jak to nie podziała to trzeba szukać usterki

Comment

to znaczy?

Comment

Co znaczy ???

Kleme nie wiesz jak zdjąć ???

Comment

Spróbuj zrobić jak ci radzili tu masz instrukcje https://www.civicforum.pl/manuale-in...komputera.html
              Last edited by pain; 10-09-2009, 12:31.

Comment

wszystko ładnie pieknie tylko jest problem mianowicie... hmm... u mnie nie ma takiego bezpiecznika 7.5 A nie ma jedyne co jest to wszystko od lamp i baterii(akumulator)ale to sa duze 40a 50a nic wiecej nie ma nic takiego co zrobic co to moze byc od czego to zalezy??????????????????????????POMOZE KTOS?
                Last edited by Gość; 10-09-2009, 15:19.

Comment

to odlącz kleme na minutę jak nie mozesz znalezc bezpiecznika

Comment

miales race jest komp ok wszystko ie zgadza zrobilem samodiagnostyke i co wyszlo...a no to kod 8 czyli czujnik GMP lub jego obwod tylko tak co to znaczy gdzie znajduje sie ten czujnik i jaki ten obwod co to znaczy??????rozrzad sie przestawil czy co?czy ten czujnik nie znajduje sie czasami na wale korbowym?????????????????potrzebuje zdjecia jak ten czujnik GMP wyglada gdzie sie znajduje na wałku rozrządu???
                    Last edited by Gość; 10-09-2009, 23:00.

Comment

Working...
                    X