Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

nie chce odpalic .....

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• nie chce odpalic .....

czesc czlopaki mam maly no moze nie taki maly problem ..bo hania nie chce mi cos odpalic ... obaiwam sie ze to pompka paliwa bo po przekreceniu kluczyka nie slychac wogole podawania paliwa tak jak normalnie...krecilem ja nawet na pych ja podjezdzalem i nic bestyjka jedna cos sie uparla... Doradzcie do czego tam zajzec i co to moze byc dodiaska..no wszystko bylo po 5 minutacz siadamok i tak nagle zastoj.. dajcie jak najszybsza odpowiedz bo jutro musze mojego Orzeszka na pociag zawisc... haha.THX d16a6

To przelutuj przekaźnik pompy paliwowej i powinno byc git. Na forum już wiele razy o tym pisano więc zajrzyj jak to zrobić

Comment

dzieki pomoglo .... jeszce o tym patencie nie slyszalem ale jest git ha... byl tam jeden zimny lut wystarczylo go poprewic... bro;... sie za pomoc nalezy

Comment

dzie jest i jak wyglada przekaznik pompki paliwa?

Comment

w V generacji masz po stronie kierowcy kolo dyndzla otwierania maski. jest w plastikowej obudowie. na forum jest opisany, zdjecia nawet są

Comment

ja mam tą starszą honde tą co wychodziły od 1987/1991 i niemogę znajsc tego przekaznika

Comment

aha. cos mi sie kiedys obilo o uszy ze w 4gen jest po lewej stronie pasażera, blisko środkowego panela...

Comment

Masz go w takim "tunelu" po lewej stronie obok dzyndzla otwierania maski silnika... ciężko sie do niej dostać:/
                Ubrania z motoryzacyjną pasją:

Comment

nie nie jest tak jak mówi Boss.. jest po stronie kierowcy nad otwieraniem maski ..troche masakra bo cisnienie idzie na głowe bo trzeba polezec troche głową w duł zeby to odkrecic...

Comment

Maja racje mialem taki problem kolego rowniez i przelutowanie dalo rade

od strony kierowcy obok praktycznie klamki do otwierania maski jest ten przekaznik mam taka honde jak ty chyba ja mam 91 rok stara buda juz tez to przerabialem ale ok pomaga i jest ok
                    Last edited by BeatleJohn; 10-09-2009, 17:59. Powód: EDIT

Comment

Working...
                    X