Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wymiana uszczelki pod głowica.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Wymiana uszczelki pod głowica.

czesć chłopaki mam takie pytanie bede zmieniał dzisiaj uszczelke pod głowico i chciałem sputac czy istotne bedzie planowanie głowicy .....naszczescie mam goscia w okolicy który sie tym zajmuje ... ale chciałem spytac czy to dosc wazne czy nie??..czekam na szybką odpowiedz ..z góry dzieki...ciastko ...karmel...,...

Planowanie głowicy HONDA CIVIC

Przeczytaj sobie to kolego

Comment

najlepiej bedzie ja zpalanowac wtedy bede maił pewnosc iz wszystko bedzie wporządku ... dzieki wielkie

ok tak wiec ide walczyc dalej z hania

nieeeee... jednak bez planowania sie nie obejdzie są 2 ryski i trzeba je usónąć ..no w portwel ida do kolesia .... mam jesze jedną głowice ale w niej bez zmiany uszczelniaczy równiez sie nie obejdze a kosz tego jet wiekszy....
      Last edited by Gość; 09-06-2009, 20:34. Powód: Opcja edit raz jeszcze...

Comment

nie kombinuj bo wyjdzie drozej,planuj

Comment

kurcze no znow jest cos nie tak wszystko zlozylem nowiusienka uszczelka dlowica liznieta o 0.10 mm... wszystko skrecalem kluczem dynamometrycznym .. juz zadowolony ze wszystko bedzie git a tu............ pufffff no kopci malutka strasznie na bialo czyzby znow wode pila jak ja na kacu... niewiem co sie tak uparla ...

a i jeszcze jedno czy to moze byc ze w ukladzie wydechowym poprostu jest jeszcze wilgoc i z tego powody jeszcze dymi bo powiem szczeze ze jak narazie po skrecenu zrobilem jedynie 5 kilometrow....
          Last edited by Gość; 09-06-2009, 20:36. Powód: Opcja edit!!!!! Ileż można?

Comment

Może. U mnie dymiło przez jakiś czas.

Comment

u mnie po wymianie uszczelki dymiło przez jakies 2 tygodnie i okazało sie ze w tłumnikach była woda i troche oleju ale jak wszystko sie wypalilo to przestało dymic i jest git pozdrawiam :P

Comment

Working...
              X