Witam mam Honde civic 92r silnik 1.3 16v z reguły chodzi jak burza czasem nie mogę odpalić silnika jak ją coś ugryzie, moge kręcić aż akumulator padnie a jak ją troszke popchne to odpala odrazu i to zdarza sie i na ciepłym silniku i na zimnym kupiłem ten samochód niedawno i poprzedni wlasciciel mi powiedzial ze swiece sa wymienione wiec wina świec to nie będzie na pewno aha dodam ze silnik pracuje cicho i nic nie puka prosze o pomoc.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
problem dosc nietypowy czasem nieodpala
Collapse
X
-
-
juz szukalem ale jakos niemoge takiego przypadku znalesc a co do tego krecenia to ja krece az mi aku padnie i nic :/
Comment
-
Moja była: Honda CRX del Sol VTi B16A2
Moja była: Honda Civic '92 EG8 1.5 (D15B7) automat (V gen) sedan 4D wer. USA
TPGarage - MECHANIKA - DIAGNOSTYKA - KLIMATYZACJA - WULKANIZACJA - SPAWANIE TIG/MIG - SPAWANIE PLASTIKÓW - PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH - WARSZAWA I OKOLICE
OGLĘDZINY SAMOCHODÓW PRZEZ ZAKUPEM - WARSZAWA I WOJ. MAZOWIECKIE
Comment
-
-
Witam.
Potrzebna Pomoc.
Mam Honde 93. 1.5 i mam problem z odpaleniem jej jak jest zagrzany silnik i nie koniecznie podczas jazdy, w lecie jak przygrzeje w maske jest to samo - nie odpala. i to sie stalo z dnia na dzien bo chodzila ladnie i nagle przestala palic. musze zaczekac ok 10, 15 min az ostygnie i dopiero wtedy zapali za 1 razem. i nie wiem co z tym robic
Comment
Comment