Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Fele IV gen

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Fele IV gen

witam
    znalazłem fajne fele do mojego samochodziku, szukałem na necie opinii o felgach tej firmy ale nic nie moglem znaleźć, koszt niezbyt wysoki jak za nowe wiec się zastanawiam czy to przypadkiem nie jest felunek zrobiony z pazłotka

Kod html:
    https://www.alusy.biz//index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=703&sobi2Id=98&Itemid=29
    fajnie by pasowały do 4g z czerwonym paskiem na boku
    pozdrawiam
    Last edited by pain; 25-10-2010, 15:00.

link nie działa kolego a przynajmniej u mnie

Comment

konkret kolegoo no no super ale lepiej 17 i niskoprofilowe oponki kozak ja mam tak i czad

Comment

Zamieszczone przez Gzzzes Zobacz posta
        konkret kolegoo no no super ale lepiej 17 i niskoprofilowe oponki kozak ja mam tak i czad
        ze co???konkret felgi??stuknij w kraweznik to bedziesz mogl sobie odrazu w siatke resztki felgi tej wlozyc...ehh 17 cali ty chyba nie wiesz co piszesz albo wogle nigdy honda nie jezdziles na 17......

Comment

nie mam nie mam to bym nie pisał krawężniku mam i jezdze

Comment

nie mam zamiaru stukać nimi w krawężnik ale czy jak się zdarzy(delikatnie dotknąć) czy nie będą do kosza, może miał ktoś z felgami tej firmy do czynienia???, pytałem się wulkanizatora ale on powiedział mi ze wszystkie alusy są do niczego xD

Comment

jak to felga i nasze dziury :/ ja tam mam i nie narzekam ludzie mnie zaczepiaja i mówia bomba troche telepie ale da rade tak jechac napewno odrazu nie beda do kosza ale trza uwazac pozdro

Comment

Ja bym raczej odradził. Lepiej wydać trochę kasy i kupić coś co się szybko nie rozsypie. A rozmiar to jeśli masz 4gen to 15cali max.

Comment

Zgadzam się z przedmówcą w 100%. Sam mam w ED7 z 16'' i poza idealnie gładkim suchym asfaltem jest generalnie kiepsko, w jakimkolwiek deszczu tragedia. To jest lekkie, twarde auto i taka opona pogarsza mi mocno właściwości jezdne. Moim skromnym zdaniem optimum do 4g to możliwie lekkie 15'' (teraz są np. świetne Wolfrace Ultra na www.felgi.pl za 300/szt. za nowki), a opony to 205/50/R15 - mniejszy profil w tym aucie nie ma raczej sensu (a większa felga wymusza to jakby automatycznie). A krawężniki to najmniejszy problem jak uważasz gdzie jedziesz
                  ............................C I V I C
                  .. generacje . wersje usportowione ..silniki
                  . .
                  Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

Working...
                  X