Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda Civic IV jakie opony zimowe i jaki rozmiar?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Honda Civic IV jakie opony zimowe i jaki rozmiar?

Witam mam Hondzie Cicic IV generacji z 1991 roku i przymierzam się do zakupu opon na zimę.
    Doradżcie jakie opoonki są dobre i nie zadrogie, mam felgi stalowe 13'.
    Pozdrawiam balzak83.

kolego możesz kupic sopbie opony bieznikowane zimowe ja w zeszlym roku kupilem takie na przod do swojej i okazaly sie ok cena ok 90zł za opone bo za nowki nawet jak wezmiesz najtansze to ponad 100zł za sztuke

Comment

Jump ale w grę wchodzi jeszcze bezpieczeństwo. Technologia się zmienia i to na lepsze ale moim zdaniem nie warto inwestować w takie opony.
      Osobiście testowałem kiedyś na sobie i szczerze powiem że nie spełniały dobrze swojej roli.
      Warto to przemyśleć bo kosztem kilkunastu złoty nie warto oszczędzać na swoim bezpieczeństwie.
      Opony szybciej się zużywają,są głośniejsze, nie mają takiej przyczepności jak nowe.
      Osobiście wolałbym dołożyć kilka złotych i kupić nowe opony np takie https://motoricus.pl/product/UNIROYA...Q_6305857.html

Comment

zgadzam sie uniroyale to fajne oponki i w przystepnej cenie sam chyba za rok na wiosne kupie takie 2 letnie model rainsport bo dośc dobrze w testach wypada a te zimówki co ja mam to są firmy profil chyba najlepsza na rynku firma opon bieznikowanych i powiem ci że dobrze sie na nich zimą jeździło ale już letnich bieznikowanych bym nie kupił

Comment

Working...
        X