Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

problem ze wstecznym w reflektorach lexus style

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• problem ze wstecznym w reflektorach lexus style

Witam wszystkich serdecznie
    Jestem nowy, nie jestem mechanikiem, dlatego tez muszę prosić o pomoc. Kupiłem nie dawno reflektory tylnie w stylu lexus, jeśli bedzie potrzeba wstawie zdjęcie. w każdym razie mam problem z podłączeniem światła wstecznego.Było by łatwiej gdyby nie dwa okrągłe czerwone klosze i jedno normalne biale.W białym mam migacze tzn żółte żarówki,w jednym czerwonym żarówka dwuwłóknowa. Ogólnie rzecz biorąc jest jeszcze jedna taka malutka pod 5v żarówka i też jest w tym kloszu czerwonym. Jak zrobić żeby był wsteczny???

Z góry dzieki za wszelka pomoc

Zamieszczone przez sebi18ozo Zobacz posta
    Witam wszystkich serdecznie
    Jestem nowy, nie jestem mechanikiem, dlatego tez muszę prosić o pomoc. Kupiłem nie dawno reflektory tylnie w stylu lexus, jeśli bedzie potrzeba wstawie zdjęcie. w każdym razie mam problem z podłączeniem światła wstecznego.Było by łatwiej gdyby nie dwa okrągłe czerwone klosze i jedno normalne biale.W białym mam migacze tzn żółte żarówki,w jednym czerwonym żarówka dwuwłóknowa. Ogólnie rzecz biorąc jest jeszcze jedna taka malutka pod 5v żarówka i też jest w tym kloszu czerwonym. Jak zrobić żeby był wsteczny???

Z góry dzieki za wszelka pomoc
    kolego a jest na tych lampkach jakas homologacja europejska??? -taki znaczek E z cyferka?

-jesli nie to wydaje mi sie ze zakupiles lampki z wersji na rynek USA gdzie kierunki sa czerwone....

a w tych miejscach gdzie podlaczyles kierunki powinny siedziec wlasnie zaroweczki od wstecznego.

Comment

wyglada na to ze nie maja homologacji,sprwdz oznaczenia na kloszach,kostki pasuja
      wrzuc zdjecia tych lamp

Comment

Working...
      X