Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Prędkościomierz

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Prędkościomierz

hej. pytanie ogl. czy do V gena pasują inne obrotomierze czy koniecznie musi być Vgen?obecnie posiadam bez obrotomierza i to jeszcze zacinający ;p a jak inne pasują to jakie albo z jakich genów? bo widziałem motywy białych liczników

Elektrycznie pasuje od 4,5,6 gen. niezależnie od wersji,typu i produkcji (może być Angielka) ,pasuje też od innych Hond z tych samych lat ,oprócz V6.
    To czy obrotomierz upchniesz fizycznie w zegary zależy tylko od Twojej fantazji.Generalnie ,to widzialem już chyba wszystko we wszystkim
    Tam nie ma filozofi zpodlączeniem żadnej,każdy z nich posiada trzy przyłącza : plus,minus i wyjście z modułu zapłonowego

photo-6e6307aa-0094-4b8a-aa08-9b588633bd0c-for_zoom.jpg
    Ten osobny pin z boku (najczęściej przewód niebieski wychodzący z aparatu z aparatu).

Comment

czyli moge wyjsc z załozenia ze z 6gena bedzie pasował? bo nawet ogl jest troszke ładniejszy i ma wiecej mozliwosci jezeli chodzi o ilosc kontrolek na panelu

Comment

Zaraz, zaraz. Mowa jest o obrotomierzu-na nim nie ma kontrolek.
        Teraz patrzę na rozbieżności: temat "prędkościomierz",pytanie w pierwszym poście o obrotomierz,a na myśli masz chyba całe zegary.
        Zdecyduj się...

Comment

no tak ogl pytam o całe zegary. bo nie mam obrotomierza. i pytałem czy pasuje tylko zegar tylko z V gena do Vgena czy z jakis innych modeli tez pasuje.

Comment

W zasadzie to wszystko co działa na analogu da się podpiąć,ale z wykończeniem i estetyką mało kto daje radę.
            Mnie osobiście podobał się jedynie swap z solki ,który był majstersztykiem,reszta w 5g to sztukateria,bo w zasadzie niewielemożna z tym zrobić. Lepiej poszukaj coś oryginalnego i "uładnij" sobie,pole do popisu i środki są

Comment

Working...
            X