Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kompatybilność i dostępność części civic3/shuttle

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Kompatybilność i dostępność części civic3/shuttle

Cześć wszystkim
    Startuję ze swoim pierwszym tematem.
    Wszedłem w posiadanie hondy shuttle awd z 1985r. Jest totalnym gratem i wymaga wymiany wszystkich części eksploatacyjnych jakie jestem w stanie sobie wyobrazić. Blacha oczywiście nie jest lepsza. Tutaj zaczyna się moje pytanie. Czy części mechaniczne podchodzą tam od zwykłego civica gen3, jak tak to które i które nie bardzo. W trzeciej generacji shuttle wydaje się być jeszcze bardziej wersją civica niż oddzielnym modelem. Chciałbym nadmienić, że daleko mi do bycia hondziarzem a ten samochód to mój pierwszy samochód ever, także moja wiedza w ogóle o samochodach jest jeszcze dość uboga. To samo pytanie tyczy się też części blacharskich, czy np przednie nadkola tam podejdą bo wydają się być tym samym. Na koniec jescze pytanko czy zostanę zlinczowany jeśli ten sam temat umieszczę w różnych miejscach na forum czy mogę spoko go powielić w miejsca gdzie wydaje mi się, że on pasuje?
    Dzięki z góry

Nie pisz kolejnych dubli w innych działach, tu pytanie wystarczy. Jeśli ktoś nie odpowiada tzn. że raczej nie ma wiedzy, niż to że nie chce podpowiedzieć.
    Shuttle faktycznie ma sporo wspólnego z Civic ale jest to już zbyt stary model by podpowiadać co i jak, albo nie ma tych co to mieli, albo po prostu lepiej nie podpowiadać źle.
    Nie wiem czy jest sens wkładać w to auto jakąkolwiek kasę, jeśli on tak jak teraz stojąc nie przechodzi przeglądu. Po prostu tę kase bym na twoim miejscu przeznaczył na co innego.
    Kierownik Działu Diesla

Comment

Working...
    X