Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Skradziona HONDA CIVIC X WZ373AN

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Skradziona HONDA CIVIC X WZ373AN

W dniu 10.05.2023r. w godz. 7.20-16.20 skradziono samochód Honda Civic X 2019r. o nr rejestracyjnym WZ373AN, kolor czarny. Skradziono z parkingu na ulicy Zawiślańskiej (PKP Choszczówka) w Warszawie
    Jeśli ktoś zauważy pojazd proszę o kontakt 507 140 577.

wrzuć jakieś foto łatwiej będzie skojarzyć.
    Miałeś jakieś zabezpieczenia prócz standardowych? Masz przypuszczenia w jaki sposób się dobrali?
    Kierownik Działu Diesla

Comment

Zdjęć nie mam niestety, czarny metalik perłowy, na przednim lewy nadkolu lekkie wgniecenie, poza tym auto w stanie nienagannym, zadbane, przebieg ledwie 45 tyś. Rano zostawiłem na stacji, zapiąłem blokadę skrzyni biegów, alarm, jak zwykle, wracam po pracy i nie ma. Nawet śladów na piasku nie było żeby go na siłę ściągali, nie mam pojęcia jak go wzięli...

Comment

sorry że tak zapytam, ale nie stałeś w jakimś nielegalnym miejscu? że straż go odholowała?
        (miałem przypadek w rodzinie żony że dziadek oddał auto do ASO, po 2 dniach poszedł na policję że auta nie ma w garażu i nikt nie wie gdzie jest, ukradli. Po 2 dniach policja przyjeżdża i pyta kto auto odstawił do ASO?)
        Kierownik Działu Diesla

Comment

Chciałbym, żeby tak było... Policja po moim zgłoszeniu przyjechała po ok. 15 minutach, dzwonili do straży miejskiej. Mało tego, obok mojego auta stały też inne, zarówna na lewo jak i na prawo... zeby było ciekawiej, to na moim miejscu stało już jakieś inne auto, więc mogę się tylko domyślać, że załatwili temat niedługo po moim odjeździe pociągiem...

Comment

Czekać na zwrot kasy z ubezpieczenia i to tyle w temacie . Auto już pewnie wystawione w internecie w kawałkach , sprowadzamy uszkodzone z USA i części do naprawy potrzebne

Comment

Mamy nawet wróżbitów na forum, pewnie takie informacje operacyjne od Rutkowskiego otrzymują heh

Mam tylko nadzieje że kolega miał AC i ubezpieczalnia wypłaci tyle co trzeba bez zbędnych ewentualnych batalii.

Comment

Tak, miałem AC i GAP, zobaczymy czy będą schody z wypłatą jak to czasami się słyszy...

Comment

Zamieszczone przez slepak Zobacz posta
                  Mamy nawet wróżbitów na forum, pewnie takie informacje operacyjne od Rutkowskiego otrzymują heh
                  dzięki za te słowa slepak...

Zamieszczone przez gienio Zobacz posta
                  sprowadzamy uszkodzone z USA i części do naprawy potrzebne
                  jakie to dziwne, że tylko w USA się auta rozbijają .. mamy szczęście, że żyjemy w Europie - tu nie ma rozbitków i części są niepotrzebne...

A w temacie auta to przykra sprawa i współczuję. Wiadomo, że te akurat auta kradną niestety a Policja nawet mnie zatrzymywała celem wyrywkowej kontroli wieczorem pod pretekstem sprawdzenia VIN czy nie kradziony... Pewnie miałeś keyless wiec wiadomo, że idzie im łatwiej ale, że z blokada sobie poradzili tak szybko na parkingu publicznym w dzień to bym się zastanowił gdzie auto zostawiałem oddając kluczyki... tyle, że to i tak niczego nie zmieni...
                  Last edited by Lcfr; 11-05-2023, 13:26.
                  Story:Civic: SL-> ED4 D15B2-> EG4 D15B3-> EJ2 D15B7-140KM-> Integra TypeR DC2 B18C6-214KM-> Si FG2 K20Z3-223KM->VolvoC30/SuzukiSS/FiestaST2->FK7 L15B7+
                  Now: FL1 Boost Blue L15B7+Honda Forza 125 2023 +Honda HR-V 4x4 1.8 2021+FIT 2012

Comment

Dostęp do kluczyków miał na czas serwisu dealer Honda Aries Motor na Arkuszowej... Nikt inny nie miał do nich dostępu.

Comment

Zamieszczone przez white198o Zobacz posta
                      Dostęp do kluczyków miał na czas serwisu dealer Honda Aries Motor na Arkuszowej... Nikt inny nie miał do nich dostępu.
                      trudno cos takiego udowodnić, jak i nie ma co od razu siac teorii spiskowych... ale...
                      może im "podpasowałeś" bo keyless to nie problem a auto widzieli kilka razy w tym miejscu i byli przygotowani na blokadę...
                      w takich rzeczach nic nic nie jest z przypadku

współczuję i życzę pozytywnego odszkodowania...
                      Story:Civic: SL-> ED4 D15B2-> EG4 D15B3-> EJ2 D15B7-140KM-> Integra TypeR DC2 B18C6-214KM-> Si FG2 K20Z3-223KM->VolvoC30/SuzukiSS/FiestaST2->FK7 L15B7+
                      Now: FL1 Boost Blue L15B7+Honda Forza 125 2023 +Honda HR-V 4x4 1.8 2021+FIT 2012

Comment

Dzięki za słowa wsparcia...

Comment

A co tu wspierać. Wywal posty wszędzie gdzie dodałeś i módl się żeby jak najszybciej umorzyli poszukiwanie bo jak znajdą chociaż kawałek twojego auta to zostaniesz zarówno bez pieniędzy jak i środka transportu przez dobrych pareee miesięcy lub i lat

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Comment

Zamieszczone przez Paluch Zobacz posta
                            módl się żeby jak najszybciej umorzyli poszukiwanie bo jak znajdą chociaż kawałek twojego auta to zostaniesz zarówno bez pieniędzy
                            tego kur... nie rozumiem... kawałek auta to nie auto... płaci ubezpieczenie i co sobie ma z tym kawałkiem zrobić? chory kraj...

Comment

Skradziona HONDA CIVIC X WZ373AN

Dochodzenie do reszty, szukanie, badania, ewentualna szkoda całkowita bądź też "naprawa" wchodzi w grę.

Ostatnio znajomy Kię proceed sam znalazł po kradzieży po dołożonym GPS. Wskazał miejsce (głąb) policji. Zwięźli wszystkie części bo już była rozkręcona - rzeczoznawcy, biegli, kosztorysy (w tym czasie płacić trzeba oczywiście kolejne raty leasingu bo auto przecież "istenieje") no i "udało się" bez szkody całkowitej - serwis poskładał auto a policja przyklepała sobie "odzyskanie". Także mając AC - zgłaszać jak najpóźniej i nie dawać nigdzie ogłoszeń żeby przypadkiem nikt nie widział jak odjeżdżało.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Comment

Working...
                              X