Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda Civic VI Ek3 Biały Sedan

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Honda Civic VI Ek3 Biały Sedan

https://www.olx.pl/oferta/honda-civi...5-IDEV8Pz.html

Uwaga , przebieg cofnięty co do ogłoszenia pierwotnego o 117 tyś km
    Z 417 tyś km na 300 tyś km
    Last edited by Rafello; 16-05-2020, 22:16.

Hehehe, a to psikus! A niby za to jest kara..
    Moja łódka Civic..
    Mój "klekocik" Ceed..
    New... "Japończyk" e:Hev 2.0
    Coś na temat olejów..

Comment

Zamieszczone przez Grzechu Zobacz posta
      Hehehe, a to psikus! A niby za to jest kara..
      Niby jest , ale .....
      Sam nad nią się zastanawiałem ale wybór padł na Hb
      Ale zapamiętałem ten przebieg

Comment

Przy tych rocznikach liczy się stan techniczny, blacharski etc a nie przebieg. Dla mnie to może mieć faktycznie i milion ale jak fajna sztuka to się bierze. Także dla mnie śmierdzi gównoburzą tu .... i tyle.

Comment

Zamieszczone przez JarkoCivic Zobacz posta
          Przy tych rocznikach liczy się stan techniczny, blacharski etc a nie przebieg. Dla mnie to może mieć faktycznie i milion ale jak fajna sztuka to się bierze. Także dla mnie śmierdzi gównoburzą tu .... i tyle.
          Jasne , co tam. Handlarz kupił za 2000 zł z przebiegiem 417 tyś , zdjął 117 tyś km dodał 1950 zł - myślę że to prawdziwa okazja , więc JarkoCivic bierz nie czekaj

Comment

Zamieszczone przez Rafello Zobacz posta
            Jasne , co tam. Handlarz kupił za 2000 zł z przebiegiem 417 tyś , zdjął 117 tyś km dodał 1950 zł - myślę że to prawdziwa okazja , więc JarkoCivic bierz nie czekaj
            Chłopie co Ty się spinasz? Nie układaj mi życia. Jego wóz, jego cena. Za drogo Ci? Szukaj dalej. No i tyle w temacie. Boli Cię coś że sobie drogo woła? Każdy ma swój rozum i oczy. Pozdro

Comment

Zamieszczone przez JarkoCivic Zobacz posta
              Chłopie co Ty się spinasz? Nie układaj mi życia. Jego wóz, jego cena. Za drogo Ci? Szukaj dalej. No i tyle w temacie. Boli Cię coś że sobie drogo woła? Każdy ma swój rozum i oczy. Pozdro
              Jestem całkowicie wyluzowany
              Nie rozumiem tylko twojego toku rozumowania , bo zgadzasz się na to że ktoś będzie kręcił licznik i taki "odświeżony" samochód sprzedawał drożej ??
              Ja auta nie szukam , mam czym jeździć

Comment

Jestem całkowicie wyluzowany
                Nie rozumiem tylko twojego toku rozumowania , bo zgadzasz się na to że ktoś będzie kręcił licznik i taki "odświeżony" samochód sprzedawał drożej ??
                Ja auta nie szukam , mam czym jeździć
                Jeszcze raz powtórzę. Przy tym roczniku przebieg dla mnie nie ma żadnego znaczenia. A to że sobie pokręcił jego będzie problem. Może jeszcze z miernikiem lakieru pojechałeś co? A jak ma sprzedać jak nie drożej? Skoro handlarz to jego źródło dochodu. Nie wiesz na czym handel polega?

Comment

Szkoda gadać
                  Zamykamy

Comment

Uwaga , przebieg cofnięty co do ogłoszenia pierwotnego o 117 tyś km
                    Z 417 tyś km na 300 tyś km
                    Na razie to w ogłoszeniu jest podane, że auto ma 300 tys. Sprawdzałeś cepik lub licznik?

Comment

Zamieszczone przez maciejka77 Zobacz posta
                      Na razie to w ogłoszeniu jest podane, że auto ma 300 tys. Sprawdzałeś cepik lub licznik?
                      Gadałem z właścicielem co sprzedawał tą Honde bo szukałam wtedy auta i miała 417 tyś km. Handlarz na pytanie odnośnie danych do cepiku odpisał - później , i tak jest już później tydzień

Comment

Working...
                      X