Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Skradziona Honda Civic X gen Sport+ 1,5 MT - Warszawa

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Skradziona Honda Civic X gen Sport+ 1,5 MT - Warszawa

Wczoraj (31.05.2019) pomiędzy godz. 5.40 - 14.50 skradziona została Honda Civic X gen 1.5 MT, Sport+ kolor Rallye Red. Auto zniknęło z ulicy Nocznickiego w Warszawie obok metra Młociny, nr rejestracyjny WY1584M. Samochód odebrany z salonu w Poznaniu 24.05.2019, wytrzymał tydzień każdego kto cokolwiek jakimś cudem widział/podejrzewa, że widział proszę o kontakt. Auto sku*****ny ukradły w biały dzień, w miejscu gdzie w tych godzinach przemieszcza się naprawdę dużo ludzi. Auto stało od strony przystanku metro Młociny 03, było świetnie widoczne dla każdego kto tamtędy przechodził/jechał, wysiadał/wsiadał do autobusu lub chociażby szukał miejsca do parkowania bo to oblegana/ciasna uliczka. Dodatkowo auta tam nie stoją pod żadnymi drzewami..

Więcej w wątku mojego/byłego auta:
    Załączone pliki
    Last edited by km-02; 01-06-2019, 14:37.

Pewnie mieli walizeczkę... weszli i odjechali jak swoim, nikt nie zwrócił uwagi. Jeśli to tak uczęszczane miejsce, może akcja załapała się w okolicznych kamerach monitoringu?
    Mój czarny 8gen

Comment

Tragedia pewnie miałeś dostęp bezkluczykowy? Parodią jest to, że w sport+ nie można wyłączyć dostępu bezkluczykowego systemowo...

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

Comment

No to ładne technologie antywłamaniowe teraz montują. Myślałem, że w nowych autach jakiś czas (parę lat) jest spokój.
        Honda Hybrid 3,4L/100km
        sigpic
        https://www.civicforum.pl/showthread...979#post323979

Comment

Zamieszczone przez lybra Zobacz posta
          No to ładne technologie antywłamaniowe teraz montują. Myślałem, że w nowych autach jakiś czas (parę lat) jest spokój.
          Święta naiwności... Jak auta wyjeżdżają z salonu to ich systemy od dawna są dopracowane. Vide mazdy, gdzie kilka lat temu system wyciekl prawdopodobnie z któregoś ASO jeszcze przed oficjalną premierą nowych 6 i 3. Żadne zabezpieczenie seryjne nie chroni. No może przed gnojami wracających z impry (tak sie teraz ponoć mówi).

Comment

Jak zabezpieczyc honde przed ukradzeniem
            Moja honda zostLa skradziona 2 razy musialem zamontowac wylacznik zaplonu jak to zrobic?
            1 zdejmujemy oslone pod kierownica
            2 znajdujemy najgrubszy kabel idący do stacyjki z zoltym paskiem
            3 umieszczamy wylacznik na tym kablu

Comment

Samochód z alarmem na pilota
              Zamykamy samocbod bez pilota od srodka
              Wtedy.nilt nie moze zlapac sygnalu z pilota
              Albk obwijamy pilota folia aluminiową wtedy pilot dziala tylko z bliska

Comment

Metoda na traker mozna zostawić komorke w samochodxoe wtedy mozna zrobic tracking sa tez dostepne urzadzenia gps

Salony samochodowe uzywaja tych trackerow w przypadku gdy klijent nie splaca samochodu przykezdzaja holownikiem i po sprawie

Comment

Zamieszczone przez Jarekszadkowski Zobacz posta
                  Metoda na traker mozna zostawić komorke w samochodxoe wtedy mozna zrobic tracking sa tez dostepne urzadzenia gps

Salony samochodowe uzywaja tych trackerow w przypadku gdy klijent nie splaca samochodu przykezdzaja holownikiem i po sprawie
                  Jeszcze wstaw zdjęcie z twoją rejestracją i podaj adres z którego mają auto zabrać wiedząc już jakie masz zabezpieczenia.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Comment

Na te wszystkie gpsy i komórki stosuje się jammery. I po sygnale. Szukaj wiatru w polu. Zresztą, z reguły auta albo odjeżdżają za granicę (Jjak się rano obudzisz to auto już hula po Odessie), albo są rozbieranie na części co tez nie zabiera zbyt wiele. I co Ci po komórce czy gpsie? Znajdziesz auto w częściach pierwszych. Chcesz, żeby ASO ci je złożyło na nowo? Bo ja nie.

Comment

Working...
                    X