Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kradzież UFO Warszawa Mokotów

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Kradzież UFO Warszawa Mokotów

Dziś w nocy skradziono mi auto UFO z 2009 roku w kolorze srebrnym, grafitowe felgi, spojler z Type_R, nowe opony Michelin CrossClimate.
    Ostatnio widziane wczoraj o 20:00 przy ul. Niegocińskiej 14 na Mokotowie w Warszawie.

Każdego komu rzuci się w oczy jakieś ogłoszenie z takimi felgami, spojlerem, używanymi ok. pół roku oponami proszę o kontakt pod numer: 796 620 309.

Auto.jpg

RIP. Poszedł na części, na pierwszy rzut oka zadbany, umyty, czysty, ładny...tylko brać. a tak poważnie, jakie maiłeś zabezpieczenia prócz fabrycznych? Czy tylko fabryczne?
    ... a obok taki ładny VW stoi, uhh gdzie te czasy co tylko VW kradli.
    Last edited by rambo7; 26-03-2018, 10:01.
    Kierownik Działu Diesla

Comment

Współczuję... W całości to ono się raczej w żadnym ogłoszeniu nie pojawi... Eh... szkoda autka...
      LIVE WELL • LOVE MUCH • LAUGH OFTEN
      sigpic

Moja była Hanula... niestety ;(

Comment

Niestety nie miałem innych zabezpieczeń niż fabryczne Mam nagranie z kamery na klatce, niestety widać jedynie godzinę odjazdu i fakt, że ktoś wszedł do auta jak do swojego. Miał tylko jeden problem, jak już był w środku chciał zgasić światła, a z powodu zamontowanych ledów w kierunkowskazach nie mógł tego zrobić, przełączył na pozycyjne i dał rade dalej. Niestety na nagraniu widoczna jedynie sylwetka. Mam świadomość, że się nie znajdzie w całości, już się pogodziłem z faktem. Liczę jedynie, że może ktoś wystawi spojler gdzieś w internecie, bo nie jest on bardzo popularny.

Szkoda wielka, bo drugiej pewnej sztuki z taką historią i przebiegiem pewnie nie znajdę za szybko.

Comment

Felgi ładne... Szkoda. Coś na te Civici się zawzięli...
          Moja łódka Civic..
          Mój "klekocik" Ceed..
          New... "Japończyk" e:Hev 2.0
          Coś na temat olejów..

Comment

Zamieszczone przez adimas10 Zobacz posta
            Liczę jedynie, że może ktoś wystawi spojler gdzieś w internecie, bo nie jest on bardzo popularny.
            Felgi też są unikatowe - w końcu sam je malowałeś. Może coś wypłynie na aukcjach.

Najgorsze jest to, że organy ścigania okazują tak dalece idącą pobłażliwość dla złodziei samochodów popularnych marek. Jeszcze naloty na dziuple złodziei aut z segmentu premium się zdarzają, ale w przypadku masówek sprawcy najczęściej pozostają bezkarni. Poprzez pobłażliwość mam na myśli podejście do okradzionego (jak w tym przypadku na komisariacie), brak aktywnego poszukiwania skradzionego samochodu, itd. Straszne.
            Mój czarny 8gen

Comment

Zamieszczone przez adimas10 Zobacz posta
              Niestety nie miałem innych zabezpieczeń niż fabryczne
              no właśnie, bo nie sądzę by nim odjechał gdyby było coś dodatkowego, i najlepiej nie Alarm, a zabezpieczenie dodatkowe ukryte, znane tylko kierowcy np. immobiliser transponderowy. Tak że gość nie wie z czym ma do czynienia i za długo mu by było rozkminiać, pewnie by sobie poszedł.
              Myślę że dziś wiesz że wydać jakieś 600zł za dodatkowe zabezpieczenie (najlepiej niestandardowe) to warto. Weź teraz kup takie 8 letnie auto w takim stanie na rynku...
              Kierownik Działu Diesla

Comment

Teraz już to wiem chociaż słyszałem już różne historie od znajomych i dodatkowe zabezpieczenia też niewiele czasem dawały, a jeśli zapobiegały kradzieży to auto zostało zdewastowane...

Tak czy inaczej, w nowym aucie na pewno pomyślę o czymś dodatkowo.

Comment

tylko coś niestandardowe, to nie musi być drogie, to ma zaskoczyć bandziora, "standardy" to on zna na wylot. Powodzenia.
                  Kierownik Działu Diesla

Comment

Szczerze współczuję, kurcze jakaś czarna seria w tej Warszawie. Kolejne auto. Masakra.
                    Sam jestem ciekaw jak z tymi zabezpieczeniami, pewnie jak się uprą to i na lawetę są w stanie zapakować. Łapy poucinać. Grrrrr
                    Pozdrawiam Czarodziej
                    Mój Szogun

Comment

Zamieszczone przez Elwizardos Zobacz posta
                      Sam jestem ciekaw jak z tymi zabezpieczeniami, pewnie jak się uprą to i na lawetę są w stanie zapakować.
                      Ja bym się zgodził z rambo, że w przypadku dodatkowego zabezpieczenia, gdy czas kradzieży znacznie się wydłuża, złodziej się raczej zniechęci i odpuści. Na lawetę to raczej większe projekty się robi, tj. znacznie droższe samochody. Na Civika szkoda zachodu, skoro przy seryjnych zabezpieczeniach można go otworzyć i odjechać w kilka minut.
                      Mój czarny 8gen

Comment

Working...
                      X