Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Skradziona Czarna Honda Civic 2008 Warszawa-Ursynów

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Skradziona Czarna Honda Civic 2008 Warszawa-Ursynów

Mojej mamie ukradli z parkingu przy piekarni na Ul. Kopcinskiego na Imielinie czarną hondę civic zwane UFO (WN 3724J) pięciodrzwiową tapicerka jasna skóra,rodzice nawet nie zdążyli się nacieszyć autem...moze uda się złapać tych gnojkow! Prosimy nawet o informację typu "wydaje mi się" kontakt do mojej mamy Sylwii Sieklickiej nr tel. 691-435-036 lub na Komisariat Policji Warszawa Ursynów przy ul. Janowskiego 7 (22) 603- 19-78?

No niestety to nam się przytrafiło Honda była 2.2 w bogatej wersji więc usłyszeliśmy że nie opłaca jej się sprzedać na części tylko w całkości. Dlatego też działamy i szukamy! Nie wiemy tylko jak długo możemy "walczyć". Sąsiad odzyskał auto po 4 latach to tez jakaś nadzieja ale czy honda wróci?
    Na Mazowszu(jeżeli jeszcze tu jest) jest bardzo znikoma ilość takiej jasnej skóry w Civicu 2008 wiec proszę o każdą wiadomość ! Jeżeli będzie trzeba przyjadę wszędzie.
    Telefon do mnie 665-667-662

18157803_1324250084362838_5831564574880953064_n.jpg
    Załączone pliki

z uwagi na bardzo duże zapotrzebowanie na części w Rosji na ten model jest non stop zlecenie, zdecydowanie łatwiej z jednego miejsca / regionu kraść bo nie trzeba latać po polsce.
    Kluczowe jest pierwsza doba, gdzieś musieli jechać nawet lawetą) wiec jakieś kamery na 100% ją zarejestrowały. Ile paliwa było w baku? może warto przeanalizować gdzie mogli tankować na ile paliwa wystarczyło?
    Kierownik Działu Diesla

Comment

Jeżeli to profesjonalna "mafia" to raczej nie na lawecie i nigdzie go już nie zobaczymy. Wygląda że ten model trzeba ubezpieczać od kradzieży niestety.
      Honda Hybrid 3,4L/100km
      sigpic
      https://www.civicforum.pl/showthread...979#post323979

Comment

Procedura z Civic jest taka, że za miesiac odbierasz notatke z Policji o umorzeniu śledztwa i następnie odszkodowanie z AC i tyle.
        Te auta się nie znajdują, bo zawsze są rozbierane.

Moją zlokalizowali po VIN po jakis 8-9 miesiącach od kradziezy - dostalem info z Policji. Z auta nic nie zostało. Kompletnie rozebrane i sprzedane na częsci - element z VIN gdzieś w podkarpackim był, a auto skradzione we Wroclawiu.
        Civic 8 2.2D -> Civic 8 1.8 -> Civic 9 1.6D -> Golf 7 2.0 TDI -> C 220d 4MATIC -> Lexus GS-F

Comment

Zamieszczone przez rambo7 Zobacz posta
          z uwagi na bardzo duże zapotrzebowanie na części w Rosji na ten model jest non stop zlecenie
          Nie przeceniałbym Rosji. Zobacz ile na allegro jest ogłoszeń części z adnotacją "posiadam wszystkie inne części do tego modelu"

Comment

ja tam nie przeceniam, niemcy też gadali "jedziesz do polski? twój samochód już tam jest."
            Kierownik Działu Diesla

Comment

Przykra sprawa. Niestety ale kradną i to na potęgę Hondy i Mazdy. Na forum Mazd piszą że nawet w biały dzień potrafią buchnąć auto. Jeśli samochód nie miał żadnego urządzenia do śledzenia to szansa na znalezienie jest niestety mała. Generalnie auto trzeba ubezpieczać AC i GAP(jeśli nowy) oraz zabezpieczać przed kradzieżą. Nie dawać gnojom możliwości odjechania na odpalarkę samochodem to się odczepią. I rozglądać się. Oni nie przyjeżdżają z znienacka. Często obserwują auto wcześniej. Jak widać jakiegoś podejrzanego typa a najczęściej dwóch co się kręcą to dzwonić na policję. Uczulać sąsiadów, że kręcą się w pobliżu złodzieje. Inaczej to walka z wiatrakami.
              Co do Policji to robią co mogą ale generalnie po miesiącu przychodzi umorzenie sprawy i przekazanie do akt prokuratury.

Comment

Hej

Dokładnie taką samą hondę mi ukradli (1.8 Benzyna jasna tapicerka wersja executive 2007) w środę 07.06.2017 z Warszwy - ulica Szarych Szeregów 1 (obok instytutu matki i dziecka).
                Zaparkowalem rano 7.30 - wracam 15.30 po pracy i auta nie ma ...
                WB 5520M - codziennie rano chodze tamta ulica wypatrujac kogos w aucie z jakims sprzetem lapiacym fale wysylane z kluczyka).

Krystian
                516 490 233

Comment

Zamieszczone przez krychu Zobacz posta
                  Hej

Dokładnie taką samą hondę mi ukradli (1.8 Benzyna jasna tapicerka wersja executive 2007) w środę 07.06.2017 z Warszwy - ulica Szarych Szeregów 1 (obok instytutu matki i dziecka).
                  Zaparkowalem rano 7.30 - wracam 15.30 po pracy i auta nie ma ...
                  WB 5520M - codziennie rano chodze tamta ulica wypatrujac kogos w aucie z jakims sprzetem lapiacym fale wysylane z kluczyka).

Krystian
                  516 490 233
                  Takie cuda to może przy keyless entry. Jak nie ma w ufo dodatkowych zabezpieczeń to przełamanie zamka w drzwiach wyłącza alarm.

Comment

Zamieszczone przez krychu Zobacz posta
                    codziennie rano chodze tamta ulica wypatrujac kogos w aucie z jakims sprzetem
                    ta ulica już jest spalona, tak jak bomba nie wpada 2 razy do tego samego leja, szukaj tam gdzie są szroty albo warsztaty rozbiórki samochodów. Kluczowe są pierwsze 2 doby, potem już możesz dać sobie luz 80% z niego jest rozebrane. Nawet jak by Ci pokazali to nie uwierzysz że to twoje, taki "golas".
                    Kierownik Działu Diesla

Comment

Dokładnie. Przez pierwsze 2-3 dni auto stygnie. Potem jest na allegro w formie "mam wszystkie części do tego modelu"

Comment

Working...
                      X