Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Skradziono Honde Civic Type S kolor czerwony

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Skradziono Honde Civic Type S kolor czerwony

Witam,
    dziś ok. godz. 14 skradziono hondę Civic TypeS + w kolorze czerwpnym.
    Numery rejestracyjne WW 5 002U

Charakterystyczna naklejka czerwonego byka hiszpanskiego na tylnej klapie.

Auto stało na ul. Podchorążych 73 na warszawskim Mokotowie

tel. kontaktowy 661 515 110

w razie czego Kraków patrzy . przykro mi jak coś dam znać

Comment

współczucie

Comment

jedyne foto Hondy jakie posiadam...

Type S (WW5002U) z charakterystyczną naklejką czerwonego hiszpanskiego byka na tylnej klapie)

Comment

CTRki i ich Mokotów... przykra sprawa :/
          sigpic

Comment

to juz kolejna hania znika z mokotowa, oczywiscie wszyscy bedziemy zwracac uwage...

Comment

kolejne forum, na którym piszą, że własnie giną na mokotowie... policja zaprzecza...
              Auto wstawiłam 3 tyg temu do serwisu Wyszomirski Honda na ul. Parofcowej w Warszawie i policja zasugerowała, że to druga kradzież po wizycie w tym warsztacie...

Comment

Szczerze mówiąc jak czytam na forach o kradzieżach CTR'ek to wydaje mi się, że słowa "kradzież" i "mokotów" to synonimy...
                Moja hondzinka D14Z2 - http://www.civicforum.pl/showthread....eta+Konia+Wozi

Comment

no jak dla mnie to juz slyszalem o 3 lub 4 CTRkach, a teraz TypeS. i wlasnie na Mokotowie...
                  sigpic

Comment

masakra, ponoć tam przy łazienkach kradną jak swoje civici, tutaj mi przynajmniej na forum tak piszą... -> https://www.civicklub.pl/fi/__vbb/sh...10#post1053410

jestem załamana...

Comment

Masakra, co się teraz dzieje z tymi civikami w tej dzielnicy, na bank jakaś grupa która się w nich specjalizuje działa, będe miał oczy szeroko otwarte...
                      Ps. to nie przy tej ulicy działają te słynne instytucje jak. B O R ?

Comment

wiesz, że nie mam pojęcia gdzie oni działają... mnie jest brak słów na reakcje policji, która się podśmiewała z moich łez... a sami nie potrafili dokładnie opisach danych technicznych samochodu... Jeszcze troche i zdziwiłoby ich, że miał 4 koła...

totalna ignorancja!

Comment

taką mamy policję... wiem kogo tam biorą teraz bo byłem chętny do tej struktury, ale się nie dostałem bo według nich się nie nadawałem, a wiem jaki "debile" się wtedy dostały... nawet dobrze pisać nie umieją... to tak ja ta sprawa z tym zagubionym motocyklem,koleś znalazł swój zgubiony motocykl i zanim policja przyjechała to motocykl już na ukrainie był...

Comment

Working...
                          X