Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wymiana Honda Civic X gen

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Wymiana Honda Civic X gen

Na wstępie chciałbym prosić o wyrozumiałość.
    Samochód kupiłem pod wpływem emocji.

Jak bym chciał wymienić Honda Civic 10 gen z silnikiem 1.0 na tą samą hondę tylko z większym silnikiem to orientujecie się ile powinienem dorzucić $$ do wymiany?

Czy może lepiej sprzedać i po prostu kupić np z silnikiem 1.5

z góry dziękuje za odpowiedź.

O wymianę będzie Ci ciężko i trzeba by było zastanowić się dlaczego ktoś to chce zrobić, zamienić fajny silnik na być może problematyczny i słabszy. Od Twojej strony jest to oczywiste. Poza tym jak sprzedaż 1.0 i będziesz kupował 1.5 to będziesz miał wybór. Salon, pierwszy właściciel, itp,itd...Pewnie jak zrobisz to dobrze z paręnaście tysiakow dopłacisz.

Comment

Jak wyżej. Wymiany się raczej nie sprawdzą, chyba rzadko kiedy ktoś zamieniłby stosunkowo mocny, bezproblemowy na słabszy i mający raczej nie najlepszą prasę 1.0 - już same koszty rozrządu odstraszają, te grosze które oszczędzisz na paliwie, oddasz potem z nawiązką.
      Sprzedać i dołożyć do 1.5

Comment

Przerobiłem ten problem i ja sprzedałem 1.0 i kupiłem 1.5 i według mnie to najwłaściwsze rozwiązanie

Comment

Jeśli jednak Twój Civic jest w dobrym stanie, możesz uzyskać wyższą cenę w rozliczeniu.
          https://coreway.nyc/pl/fivecourse

Comment

Working...
          X