Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda Civic X 1.5T Sport Biała perła, idealna, polski salon 1 właściciel

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Honda Civic X 1.5T Sport Biała perła, idealna, polski salon 1 właściciel

Honda Civic X 2017, rej 2018

tel 724950384

1 właściciel, polski salon.

Wersja Sport.

Oryginalny przebieg – praktycznie zrobiony tylko na trasie.

Samochód kompletnie bezwypadkowy, bez korozji

Lakier oryginalny w idealnym stanie, brak otarć i wgnieceń. Felgi jak nowe, brak śladów używania.

Samochód bardzo zadbany. Garażowany. Wnętrze czyste, pachnące, jak nowe. Nigdy nie widziało papierosa.

OC ważne do 22-02-2026, Przegląd do 21-01-2026

Regularnie serwisowany w następujący sposób:

Olej silnikowy wymieniany 2 x w roku (co ok 5tys), ostatnio w kwietniu 2025

Olej w skrzyni był wymieniany już 3 razy – zapewniam, ze jest czysty jak z butli

Płyn hamulcowy wymieniony był już 3 razy – ostatnio końcem roku 2024

Płyn w chłodnicy wymieniony był już 3 razy

Świece wymienione na nowe, oryginalne (NGK ILZKAR8H8S) kwiecień 2023, 65k km.

Filtr powietrza w silniku wymieniany 2 x w roku – przy wymianie oleju (ostatnio w kwietniu 2025)

Filtr kabinowy wymieniany 2 x w roku – wiosna, jesień (ostatnio w kwietniu 2025)

Regularne ozonowanie 2 x w roku (ostatnio na jesień 2024, w tym roku nie będę już tego robił)

Nowy akumulator Banner – kupiony końcem 2024, oczywiście na gwarancji

Nowe tarcze i klocki tył – wymiana kwiecień 2025

Tarcze i klocki przód w b. dobrym stanie (sprawdzone, czyszczone, przesmarowane w kwietniu 2025 podczas wymiany kół na letnie)

Dodatkowo:

** Koła letnie 18 cali, felgi Brock B35 SMVP, wartość samych felg to 6000PLN, są w stanie sklepowym.

** Drugi zestaw kół – oryginalne Hondy 17 cali, stan idealny z używanymi pół sezonu oponami Bridgestone Blizzak LM005. Równiez i te felgi są jak nowe - zero rys, otarć.

** Wnętrze Type R z dodatkami tapicerskimi, których w Type R się nie znajdzie, np. jedyna w swoim rodzaju tylna kanapa – mój design, pełna alcantara

** Wymieniona jednostka multimedialna (koszt 2500PLN, 8/128GB) – każdy to doceni, mogąc w pełni korzystać z Androida i jego aplikacji.

** Coś dla koneserów dobrego grania - wysokiej klasy sprzęt audio oparty na głośnikach Focal z serii K2 Power (wraz z tyłem 3000PLN), zabudowany subwoofer JL Audio 10TW1-4 (2000PLN). Wszystko profesjonalnie wykonane, wzmacniacze niewidoczne (Audio System X-100.4MD mini 1700PLN, AUDIO SYSTEM AD850D 1300PLN).

** Kamera samochodowa VIOFO A129 Duo (przód, tył) – wartość ok 1000 PLN, profesjonalnie zamontowana

** Nastrojowe oświetlenie (ambiente) – kolory RGB

** Podświetlane listwy progowe

** Tradycyjnie sterowany panel obsługi klimatyzacji (przyciski i pokrętła – czyli tak jak powinno być)

** Lampy tylne full led - w tym animowane kierunkowskazy. Na zdjęciach lamp tylnych brakuje podświetlenia - ale to wina aparatu. Świecą super.

** Nowy komplet dywaników tekstylnych – oryginał Honda

Samochód miał wymienioną przednią szybę – ASO Bielsko-Biała. Powód – uderzenie kamieniem z poprzedzającego samochodu

Samochód miał wymieniony skraplacz klimatyzacji – ASO – akcja serwisowa Honda

Samochód miał wymienione czujniki parkowania z przodu – ASO z powodu częstego wzbudzania się podczas deszczu

Samochód miał wymienioną pompę paliwową – akcja serwisowa Honda, 2024

Samochód był konserwowany w czerwcu 2018. Podwozie Noxudol 1600, profile zamknięte Noxudol 700. Konserwacja obecna również w komorze silnika. Drzwi , maska, klapa bagażnika – wszystko zakonserwowane od nowości.

Posiadam miernik grubości lakieru – można całość przemierzyć

1.jpg

4.jpg

6.jpg

8.jpg

10.jpg

11_1.jpg

11_2.jpg

12.jpg

11_3.jpg

12_1.jpg

13.jpg

14_1.jpg

36.JPG

44.jpg

20250420_151848.jpg

Brakuje tylko ceny i przebiegu

Comment

Przebieg 16.jpg

Comment

a jaka cena?

Comment

Z tą ceną to jakaś zabawa w ciuciu babkę ? d3zet zapytał o cenę i przebieg, a Ty Theo pokazałeś tylko przebieg.. napisz cenę tak jak regulamin zaleca... Generalnie auto wygląda na dobrą sztukę, tak przynajmniej wynika z opisu.. jak to się mówi teraz to już tylko kwestia ceny.. sam bym je wziął od Ciebie.. tylko kianki bym musiał się najpierw pozbyć Rudej nie ma na podłodze ? Dobrze zrobiona ta konserwacja ?
          Moja łódka Civic..
          Mój "klekocik" Ceed..
          New... "Japończyk" e:Hev 2.0
          Coś na temat olejów..

Comment

No i właśnie.
            Co do ceny to mam problem. Nie wiem gdzie się spotkam z potencjalnym kupującym.
            Chciałbym jak najwięcej - wiadomo.
            87 000 PLN na razie.
            Zobaczymy co z tego wyjdzie.
            Możecie mi podpowiedzieć co do ceny.

Rudej nie ma !

Jak by co to mam kupę gratów do tego samochodu. Oryginalne "radio", tylne lampy, spoiler, panel klimy, kierownicę, ....
            Last edited by Theo74; 21-04-2025, 20:25.

Comment

Zamieszczone przez Theo74 Zobacz posta
              87 000 PLN na razie.
              w 2018 roku było mnie stać na accorda 2012 2,0 lifestyle a teraz nie stać mnie na zwykłego civica 2018 1,5 sport......

Comment

Wstawaj wcześniej, pracuj dłużej, nie pij kawy na mieście...

Comment

No i obowiązkowo szkolenie online z serii "jak zostać milionerem nie wychodząc z domu"

Comment

Zamieszczone przez gkill Zobacz posta
                    w 2018 roku było mnie stać na accorda 2012 2,0 lifestyle a teraz nie stać mnie na zwykłego civica 2018 1,5 sport......
                    Ceny są spore Civiców.. za autko z tego ogłoszenia 87tys.pln -rocznik 17', moim zdaniem trochę też przy dużo.. ale oczywiście to tylko moje zdanie, być może kupiec się znajdzie
                    Moja łódka Civic..
                    Mój "klekocik" Ceed..
                    New... "Japończyk" e:Hev 2.0
                    Coś na temat olejów..

Comment

Super masz odpicowaną tą furę! Kawał serducha włożyłeś
                      Honda Civic IX HB 1.8, Ford Focus MK4 ST

Comment

Zmiana ceny 81000PLN

Comment

>>>>>> The end <<<<<<

dzidz.png
                          Last edited by Theo74; 10-05-2025, 21:57.

Comment

Co w zamian?

Comment

Coś takiego...

Bez tytułu.jpg
                              Last edited by Theo74; 16-05-2025, 17:46.

Comment

Working...
                              X