Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Civic IX 1.8 benzyna po wymianie silnika na 2017r. Salon polska, 2 użytkownik

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Civic IX 1.8 benzyna po wymianie silnika na 2017r. Salon polska, 2 użytkownik

Honda Civic 1.8 benzyna 9 generacji w wersji elegance z roku 2012, zakupiona u dilera Hondy w Olsztynie i tu serwisowana do końca 2023 r. Po zakupie samochodu prze ze mnie serwisowana w ASO honda Warszawa. Wg. mojej wiedzy samochód bezwypadkowy, według raportu i mojej wiedzy była jedna szkoda polegająca na zarysowaniu tylnych lewych drzwi i nadkola, posiadam raport gdzie uwzgłednione jest ta naprawa. W sierpniu 2024 została załozona nowa spreżarka klimatyzacji (koszt 2 tys. zł.), we wrześniu została wykonana konserwacja całego podwozia (koszt 3 tyś.zł.).

Co najważniejsze:

Ze wzgledu na wade silnika w tych samochodach tj.rocznik , która objawiała się nadmiernym zuzyciem oleju, wymienilem teraz silnik na nowszy z civica po liftingu, pochodzi z 2017 r. przebieg 80 tyś.km, do tego założone jest nowe oryginalne sprzęgło hondy.

W tej chwili auem jeżdzi sie super, poboru oleju brak.

Auto ma kolor zielony metalik, posiada dość dobre wyposażenie oraz dodatkowo zestaw głośnomówiący, przyciemniane tylne szyby, dwa komplety kół, obecnie założone koła aluminiowe Honda rozmiar 17 z letnimi oponami Uniroyal, są także koła aluminiowe Dezent 16 cali z oponami zimowymi Dębica Frigo HP2.

Na wyposażeniu jest także:

- elektrycznie i automatyczne sterowanie szyby przód i tył

- elektryczne i składane lusterka

- automatyczne światła

-tempomat

- wielofunkcyjna kierownica

- klimatyzacja automatyczna dwustrefowa

- kamera cofania

- halogeny

- ASR, ABS

- radio cd

I wielle innych

Wg. mnie honda jest w dobrym stanie, środek zadbany, czysty, nie było palone papierosów, zewnętrznie nie posiada rdzy, podwozie zostało zabezpieczone antykorozyjnie, serwisowana na bieżąco.

Przegląd techniczny ważny do września 2025 r. Auto w ciągłej eksploatacji, obecny przebieg 205312 km.

Auto do obejrzenia w Warszawie na Wilanowie.

Cena 37000 zł. Chętnych zapraszam na priev.

Podana cena w ogłoszeniu podlega negocjacji, proszę o oferty na priev.
    Załączone pliki
    Last edited by Michal77; 01-04-2025, 18:02.

Comment

Aktualna cena 33 000 zł.

Comment

Working...
      X