Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

sprzedam hondę civic X gen rocznik 2020

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• sprzedam hondę civic X gen rocznik 2020

Jak w temacie. sprzedam swojego civica 10 gen - opis na profilu accordgiedlaro. Sprzedaję bo mam okazję kupić accorda 10 gen z 2.0 turbo.I tak się zastanawiam czy warto. Auto w stanie prawie idealnym. wszystkie oleje na czas i oem wymieniane. dokupiłem parę gadżetów. O wszystkie hondy dbam i dbałem. inne hondy są na forum HAKP.

Fajnie wiedzieć, że sprzedajesz. Może coś więcej? Cena?

Comment

UPS. zapomniałem. cena 89tyś. Pewnie jak ktoś będzie bardzo zainteresowany to się porozumiemy.

Comment

Z pełnym uznaniem bo i tak każdy może wyceniać sobie auto i na miliony, ale Civic który nie był na naszym rynku, ma cały set typowo pod usa wyceniasz na 89 tyś gdzie za takie pieniądze można kupić bez większych poszukiwań Salon Polska z jednostką 1.5 Turbo, moim zdaniem nie ma szans abyś uzyskał taką kwotę za import.

Comment

Zamieszczone przez Lucas.FK2 Zobacz posta
          ale Civic który nie był na naszym rynku, ma cały set typowo pod usa
          Tym się nie ma co praktycznie przejmować, blacha i zawias jak w EU, silnik na rynek USA ale praktycznie pancerny i bezawaryjny na 300tys. km spokojnie, heble na USA ale dostępne w PL jako części CR-V. Generalnie praktycznie zero kłopotu.

Ale masz masz rację, z ceną bo auta z USA z automatu są tańsze - taka kolej rzeczy. Ja swój Xgen taniej kupiłem, taniej sprzedałem a co użytkowałem to moje. Tutaj faktycznie będzie ciężko tyle dostać bo rynek zaczyna normalnieć i pojawia się sporo Xgen w cenach 70-80tys. zł. Choć są też fantaści i 2020rok widziałem za 110tys. zł...
          Story:Civic: SL-> ED4 D15B2-> EG4 D15B3-> EJ2 D15B7-140KM-> Integra TypeR DC2 B18C6-214KM-> Si FG2 K20Z3-223KM->VolvoC30/SuzukiSS/FiestaST2->FK7 L15B7+
          Now: FL1 Boost Blue L15B7+Honda Forza 125 2023 +Honda HR-V 4x4 1.8 2021+FIT 2012

Comment

Zgodnie z Regulaminem naszej Giełdy, Regulamin Działu Giełda musi być cena, ok jest i co najmniej 1 fotka. proszę uzupełnić .
            Co do ceny - każdy wystawia jaką chce, rynek zweryfikuje tę ofertę.
            Kierownik Działu Diesla

Comment

Zamieszczone przez Lcfr Zobacz posta
              Tym się nie ma co praktycznie przejmować, blacha i zawias jak w EU, silnik na rynek USA ale praktycznie pancerny i bezawaryjny na 300tys. km spokojnie, heble na USA ale dostępne w PL jako części CR-V. Generalnie praktycznie zero kłopotu.
              Akurat mechanika, blacharka to jest najmniej istotne. To już sprawdzony model i znane są jego mocne i słabe strony, chodzi o to co może irytować ( nie każdego) czyli nie pełen zakres fal FM i farenheity i owszem to też można przestawić , tylko już na własną rekę za dopłatą

Comment

IMG_20220621_105818.jpgpowinno się wgrać

Comment

Na HAKP ten samochód też jest

Podaj numer nadwozia, przy takiej cenie to musiał na mienie przesiedleńcze przyjechać w całości.

Tak jak Rambo napisał, cenę szybko zweryfikuje rynek, kto co lubi czy chce sprzedać czy sprzedawać.

Comment

Zamieszczone przez Lucas.FK2 Zobacz posta
                    Akurat mechanika, blacharka to jest najmniej istotne. To już sprawdzony model i znane są jego mocne i słabe strony, chodzi o to co może irytować ( nie każdego) czyli nie pełen zakres fal FM i farenheity i owszem to też można przestawić , tylko już na własną rekę za dopłatą
                    każdy się boi innych rzeczy...
                    w większości na forach/portalach jak widzę to pytają o części a te nie robią kłopotu
                    sprawy o których piszesz są do ogarnięcia w granicach max 4tys. zł jak kto s musi byc mocno europejski (ogólnie chodzi o farenchajty najbardziej) - wtedy będzie miał wypas (super jednostka centralna lepsza niż wszystko co w Hondzie było jest za max 3000zł a jak ogarnie to zrobi za 2000zł na pełną satysfakcja) i na to zawsze można jakoś targować

Kwestia jak elastyczny jest sprzedający, jak auto było uszkodzone - co przynajmniej jest do zweryfikowania w przeciwieństwie do wielu "igiełek" europejskich...
                    generalnie auto musi mieć amatora

ps. post traktuje jako podbijający - przynajmniej sprzedający będzie miał większe zainteresowanie
                    Story:Civic: SL-> ED4 D15B2-> EG4 D15B3-> EJ2 D15B7-140KM-> Integra TypeR DC2 B18C6-214KM-> Si FG2 K20Z3-223KM->VolvoC30/SuzukiSS/FiestaST2->FK7 L15B7+
                    Now: FL1 Boost Blue L15B7+Honda Forza 125 2023 +Honda HR-V 4x4 1.8 2021+FIT 2012

Comment

Jak auto z USA, to oczywiście podstawa, to VIN i carfax
                      Moja łódka Civic..
                      Mój "klekocik" Ceed..
                      New... "Japończyk" e:Hev 2.0
                      Coś na temat olejów..

Comment

Vinu nadal nie ma.

Comment

Zamieszczone przez Lcfr Zobacz posta
                          każdy się boi innych rzeczy...
                          w większości na forach/portalach jak widzę to pytają o części a te nie robią kłopotu
                          sprawy o których piszesz są do ogarnięcia w granicach max 4tys. zł jak kto s musi byc mocno europejski (ogólnie chodzi o farenchajty najbardziej) - wtedy będzie miał wypas (super jednostka centralna lepsza niż wszystko co w Hondzie było jest za max 3000zł a jak ogarnie to zrobi za 2000zł na pełną satysfakcja) i na to zawsze można jakoś targować

Kwestia jak elastyczny jest sprzedający, jak auto było uszkodzone - co przynajmniej jest do zweryfikowania w przeciwieństwie do wielu "igiełek" europejskich...
                          generalnie auto musi mieć amatora

ps. post traktuje jako podbijający - przynajmniej sprzedający będzie miał większe zainteresowanie
                          Jest już człowiek koło Wrocławia co ogarnia pełną konwersję tj. licznik, radio, klimatyzacja - bodajże temat do zamknięcia w około 600zł razem.
                          Tj. wspomniałeś- musi sie znaleźć amator w tej kwocie, bo nic nie uzasadnia takiej ceny importowanego auta, gdzie na ten moment każdy na to zwraca szczególną uwagę nie mówiąc już o rodzaju kolizji jeśli takowa miała miejsce.

Comment

honda sprzedana. temat do zamknięcia

Comment

Working...
                            X