Ogłoszenie na maxa szczere, mam nadzieje ze to zaleta a nie wada
Mechanicznie bez zarzutu, wizualnie do poprawek lakierniczych. Lekkie obcierki na zderzakach, na masce odpryski od kamyczkow, uszkodzina wkladka kierunku lewego (ale swieci) i płytkie ryski na drzwiach.
Pobor oleju ok 100-200ml na 1kkm
Auto z Polskiego salonu, jestem 2 właścicielem.
Data pierwszej rejestracji to 27.07.2012
Przebieg to 137k
2 komplety opon: Aktualnie na zimowych oponach Dębica Frigo 2, dodaję letnie Goodyear efficent grip. Obydwa komplety 3 letnie w bdb stanie.
Auto ma dodatkowo wygłuszony bagażnik, drzwi przód, podszybie i nadkola od zewnątrz.
Wyposażenie to np. Bezkluczykowy dostęp, tempomat, kamera cofania, czujniki przód/tył, skórzana tapicerka, podgrzewane przednie fotele z funkcją elektrycznego pompowania, dach panorama, xenonowe reflektory ze spriyskiwaczami, czujnik deszczu, zmierzchu, asystent ruszania pod górke etc..
Samochód do obejrzenia w Otwocku pod Warszawą.
Zgadzam się na sprawdzenie auta na stacji diagnostycznej.
W razie pytań proszę o telefon - 515797737
Nr. Vin: SHHFK2780CU011760
Cena 42k

Mechanicznie bez zarzutu, wizualnie do poprawek lakierniczych. Lekkie obcierki na zderzakach, na masce odpryski od kamyczkow, uszkodzina wkladka kierunku lewego (ale swieci) i płytkie ryski na drzwiach.
Pobor oleju ok 100-200ml na 1kkm
Auto z Polskiego salonu, jestem 2 właścicielem.
Data pierwszej rejestracji to 27.07.2012
Przebieg to 137k
2 komplety opon: Aktualnie na zimowych oponach Dębica Frigo 2, dodaję letnie Goodyear efficent grip. Obydwa komplety 3 letnie w bdb stanie.
Auto ma dodatkowo wygłuszony bagażnik, drzwi przód, podszybie i nadkola od zewnątrz.
Wyposażenie to np. Bezkluczykowy dostęp, tempomat, kamera cofania, czujniki przód/tył, skórzana tapicerka, podgrzewane przednie fotele z funkcją elektrycznego pompowania, dach panorama, xenonowe reflektory ze spriyskiwaczami, czujnik deszczu, zmierzchu, asystent ruszania pod górke etc..
Samochód do obejrzenia w Otwocku pod Warszawą.
Zgadzam się na sprawdzenie auta na stacji diagnostycznej.
W razie pytań proszę o telefon - 515797737
Nr. Vin: SHHFK2780CU011760
Cena 42k

Comment