Dzień Dobry,
Mam do sprzedania Honda Civic IX 1.8 w pięknym kolorze Golden Brown Metallik, wersja wyposażenia Life Style.
Samochód kupiony w grudniu 2015r. w salonie Biela w Długołęce, ja jestem drugim właścicielem, zakupiłem ten samochód w wrześniu 2019 przy przebiegu 40900km.
Obecnie samochód ma przejechane 74500km i cały czas jest w użytkowaniu.
- samochód jest bardzo zadbany, lakier jak i wnętrze pojazdu,
- nie palone papierosów w samochodzie,
- posiada dołożony przy zakupie pakiet komfort (tak się to chyba nazywa) - na wszystkich progach listwy chroniące oraz listwa chroniąca na tyle pojazdu + mata bagażnika,
- koło dojazdowe,
- posiada dwa komplety felg OEM (zima, lato),
- w roku 2020 zrobiona konserwacja podwozia
- zamontowany w ASO hak (składany)
- samochód nigdy nie miał żadnej kolizji,
Serwisowany przeze mnie tylko i wyłącznie w ASO Rzeszów, zgodnie z informacjami pojawiającymi się na konsoli (w dniu wczorajszym 09.05.2021 przeprowadzony serwis B - wszystko w porządku, nic nie puka, stuka itp).
Cena samochodu to 65000PLN, do niewielkiej negocjacji.
Jeżeli ktoś z Was ceni sobie stan utrzymania samochodu a nie rok to zapraszam do kontaktu, mój telefon 602388375 (nie odpowiadam na sms-y)
Zdęcia mogę podesłać na maila jak ktoś będzie zainteresowany.
Sprzedaję tylko i wyłącznie dla tego, że zamówiłem nowego Civca X w wersji Sport Plus (odbiór czerwiec-lipiec) więc samochód będzie do sprzedaży w podobnym okresie.
Mam do sprzedania Honda Civic IX 1.8 w pięknym kolorze Golden Brown Metallik, wersja wyposażenia Life Style.
Samochód kupiony w grudniu 2015r. w salonie Biela w Długołęce, ja jestem drugim właścicielem, zakupiłem ten samochód w wrześniu 2019 przy przebiegu 40900km.
Obecnie samochód ma przejechane 74500km i cały czas jest w użytkowaniu.
- samochód jest bardzo zadbany, lakier jak i wnętrze pojazdu,
- nie palone papierosów w samochodzie,
- posiada dołożony przy zakupie pakiet komfort (tak się to chyba nazywa) - na wszystkich progach listwy chroniące oraz listwa chroniąca na tyle pojazdu + mata bagażnika,
- koło dojazdowe,
- posiada dwa komplety felg OEM (zima, lato),
- w roku 2020 zrobiona konserwacja podwozia
- zamontowany w ASO hak (składany)
- samochód nigdy nie miał żadnej kolizji,
Serwisowany przeze mnie tylko i wyłącznie w ASO Rzeszów, zgodnie z informacjami pojawiającymi się na konsoli (w dniu wczorajszym 09.05.2021 przeprowadzony serwis B - wszystko w porządku, nic nie puka, stuka itp).
Cena samochodu to 65000PLN, do niewielkiej negocjacji.
Jeżeli ktoś z Was ceni sobie stan utrzymania samochodu a nie rok to zapraszam do kontaktu, mój telefon 602388375 (nie odpowiadam na sms-y)
Zdęcia mogę podesłać na maila jak ktoś będzie zainteresowany.
Sprzedaję tylko i wyłącznie dla tego, że zamówiłem nowego Civca X w wersji Sport Plus (odbiór czerwiec-lipiec) więc samochód będzie do sprzedaży w podobnym okresie.
Comment