Jak w tytule sprzedam UFO.
Witam, mam do zaoferowania znakomity samochód marki Honda Civic z niezawodnym silnikiem 2.2 diesel 140KM, samochód sprzedaję tylko z powodu znikomego korzystania z niego ( drugi samochód w domu ) większość czasu spędza w garażu
, żona korzysta tylko sporadycznie na dojazd do pracy raz w tygodniu. Przez ostatnie 10 miesięcy samochód przejechał około 6 tyś. km. Silnik w tym samochodzie jest stworzony do pokonywania dużo większych przebiegów 140 KM i ponad 300Nm daje bardzo dużo frajdy z jazdy. Wnętrze dobrze utrzymane, nigdy nie palone w środku. W zestawie dwa komplety kół opony zimowe na felgach stalowych 16' , opony letnie na felgach aluminiowych 17' . Dołożony został odbiornik YATOUR który pozwala podłączyć pendrive i AUX. Jestem drugim właścicielem w kraju, posiadam go od 2016 roku i przez cały okres eksploatacji nie miałem żadnej awarii, oleje i filtry wymieniane co 15 tyś. lub raz do roku jak to się działo w ostatnim czasie. Rok temu lub jak kto woli 6 tyś.km. temu, były wymieniane tarcze i klocki z tyłu oraz płyn hamulcowy, na tylnich tarczach jeszcze widać numery seryjne tarcz. Dwa lata temu wymieniony został na nowy akumulator. Zachęcam do zakupu.
Witam, mam do zaoferowania znakomity samochód marki Honda Civic z niezawodnym silnikiem 2.2 diesel 140KM, samochód sprzedaję tylko z powodu znikomego korzystania z niego ( drugi samochód w domu ) większość czasu spędza w garażu

Comment