Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Civic VIII UFO 2.2 140 KM

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Civic VIII UFO 2.2 140 KM

Jak w tytule sprzedam UFO.
    Witam, mam do zaoferowania znakomity samochód marki Honda Civic z niezawodnym silnikiem 2.2 diesel 140KM, samochód sprzedaję tylko z powodu znikomego korzystania z niego ( drugi samochód w domu ) większość czasu spędza w garażu , żona korzysta tylko sporadycznie na dojazd do pracy raz w tygodniu. Przez ostatnie 10 miesięcy samochód przejechał około 6 tyś. km. Silnik w tym samochodzie jest stworzony do pokonywania dużo większych przebiegów 140 KM i ponad 300Nm daje bardzo dużo frajdy z jazdy. Wnętrze dobrze utrzymane, nigdy nie palone w środku. W zestawie dwa komplety kół opony zimowe na felgach stalowych 16' , opony letnie na felgach aluminiowych 17' . Dołożony został odbiornik YATOUR który pozwala podłączyć pendrive i AUX. Jestem drugim właścicielem w kraju, posiadam go od 2016 roku i przez cały okres eksploatacji nie miałem żadnej awarii, oleje i filtry wymieniane co 15 tyś. lub raz do roku jak to się działo w ostatnim czasie. Rok temu lub jak kto woli 6 tyś.km. temu, były wymieniane tarcze i klocki z tyłu oraz płyn hamulcowy, na tylnich tarczach jeszcze widać numery seryjne tarcz. Dwa lata temu wymieniony został na nowy akumulator. Zachęcam do zakupu.

proszę uzupełnić dane w ogłoszeniu na forum: Regulamin Działu Giełdamusi być poda cena.
    Kierownik Działu Diesla

Comment

Zapomniałem podać cena 15999 zł.

Comment

Working...
      X