Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kupię Civic X gen. 1.5

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Kupię Civic X gen. 1.5

Jak w temacie:
    - 2018-2020
    - Hatchback
    - czarna
    - tylko 1.5
    - Salon Polska (Bez USA i Kanady)
    - manual chociaż CVT nie wykluczam

Ew. jeśli ktoś ma takie auto na oku z Europy i może sprowadzić rozważę propozycję.

Aktualne!

Czy ktoś sprzedaje x gen? Może być inny kolor, jeśli wersja Kanadyjska rozumiem że odpowiednio taniej. Czekam na oferty.

Comment

ja mam na sprzedaż Civic X 2019 rok wersja executive , Salon Polska, przebieg aktualnie 23 tyś km. Auto bezwypadkowe, bezkolizyjne.

Comment

Aktualne. Zapraszam
        Jeśli ktoś ma możliwość sprowadzenia samochodu na zamówienie proszę o kontakt także.
        Last edited by Junebeats; 27-01-2024, 00:37.

Comment

Zamieszczone przez Junebeats Zobacz posta
          Aktualne. Zapraszam
          Jeśli ktoś ma możliwość sprowadzenia samochodu na zamówienie proszę o kontakt także.
          2018 rok, 1.5 automat, wersja Prestige, salon Polska, jestem pierwszym właścicielem, pełna faktura vat, drugi komplet felg, przebieg aktualny 84k,
          wszystkie przeglądy i wymiany w Honda Gdańsk
          będę miał na sprzedaż koniec lutego/pierwsza połowa marca, bo auto dostało lekko w drzwi i jest zgłoszone do ASO na naprawę z OC sprawcy - drzwi będą wymieniane na nowe
          do 10 lutego ubezpieczyciel ma czas na zaakceptowanie wyceny od Hondy Gdańsk, więc liczę, że po zaakceptowaniu, sprawa powinna się zamknąć w ok. m-c.
          20240103_100905.jpg
          Last edited by krzysiek_1; 29-01-2024, 08:20.

Comment

Dalej Aktualne

Comment

Working...
            X