Cześć,
powolutku przymierzam się
do zakupu Hani, najbardziej interesuje mnie wersja 5d 2011 rok, sport lub executive. Budżet jakim dysponuje to ok. 30 tys. zł i chciałbym go nie przekraczać, jednak gdy samochód będzie bardzo zadbany (np. po udokumentowanych: konserwacji podwozia, wyciszony czy innych wymianach) jestem w stanie dopłacić. Oczywiście w granicach rozsądku
.
Oczywiście rozważę również wcześniejsze roczniki po liftingu, jednak bardzo zależy mi na stanie technicznym - np. rozwiązanym a nie zatuszowanym problemem z uszczelką przedniej szyby.
Jeżeli planujesz sprzedaż w przyszłości ale jeszcze się zastanawiasz daj znać, chętnie poczekam. Samochód trafi w dobre ręce, dlatego zależy mi żeby był zadbany. Chcę w niego włożyć serducho ????
i będzie to mój główny pojazd.
Rozważę każda ofertę także zachęcam do kontaktu.
Jeżeli znajdę autko poinformuję tutaj, póki nie ma żadnej informacji moje ogłoszenie jest aktualne.
Pozdrawiam i szerokości
powolutku przymierzam się

Oczywiście rozważę również wcześniejsze roczniki po liftingu, jednak bardzo zależy mi na stanie technicznym - np. rozwiązanym a nie zatuszowanym problemem z uszczelką przedniej szyby.
Jeżeli planujesz sprzedaż w przyszłości ale jeszcze się zastanawiasz daj znać, chętnie poczekam. Samochód trafi w dobre ręce, dlatego zależy mi żeby był zadbany. Chcę w niego włożyć serducho ????
i będzie to mój główny pojazd.
Rozważę każda ofertę także zachęcam do kontaktu.
Jeżeli znajdę autko poinformuję tutaj, póki nie ma żadnej informacji moje ogłoszenie jest aktualne.
Pozdrawiam i szerokości