Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kupie Civica X

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Kupie Civica X

Witam poszukuje Civica X z małym przebiegiem najlepiej bezwypadkowego ale rozważę też leślii uszkodzenie będą nie wielkie. Najlepiej z silnikiem 1.5 skrzynia dowolna proszę o propozycję ty bądź na priv

Pewnie chcesz już kupować i nie za bardzo czekać, ale jakby co to w przyszłym roku we wrześniu będę sprzedawał swojego civica gdyż zamówiłem inne nowe auto z odbiorem w sierpniu i do tego czasu nie mogę oddać civica. Inna kwestia, że i nie chciałbym go sprzedawać ale zmieniły się domowe priorytety.

więcej o moim civicu znajdziesz w dziale "nasze auta" gdyż zamieściłem tam swój wątek ale tak w skrócie napiszę, że jest to sport plus 2019/2020 (gwarancja do 14.02.2023) , silnik 1.5, skrzynia manual, kolor polished metal metalic, obecny przebieg 30 tys km, we wrześniu szacuję max 40 tys km. Zmierzony na hamowni: fabrycznie 199,8 KM i 286 Nm - jest na to papier. Z dodatków drugi komplet opon zimowych, dodatkowa mata bagażnika oraz zrobiona pełna konserwacja podwozia i profili zamkniętych w ASO przed pierwszą jesienią/zimą. Auto bez skazy, rysy, wady itp. Zero problemów do tej pory. Skraplacz klimy wymieniony na gwarancji w zasadzie profilaktycznie gdyż nie czułem jeszcze żadnego pogorszenia działania klimy.

Comment

Jaka będzie w przybliżeniu cena? planuje właśnie zakup X, a jakiegoś wielkiego ciśnienia na szybki zakup nie ma.

Comment

Working...
      X