Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kupię Honda Civic UFO (gen.VIII, 1.8, 5D) mazowieckie

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Kupię Honda Civic UFO (gen.VIII, 1.8, 5D) mazowieckie

Cześć

Tak jak w temacie, poszukuję Hondy Civic 8-mej generacji:

Typ nadwozia: FK2 (5 drzwiowa)
    Silnik: R18A2 (1.8 140 KM i-VTEC) bez gazu
    Skrzynia biegów: manualna
    Wersja wyposażenia: Sport lub Executive
    Kolor: preferowany biały ale nie wierzę w cuda więc bez różnicy
    Stan: nieuszkodzona i preferowana bezwypadkowa, ale jeśli jest udokumentowana rzetelna naprawa po niewielkich przejściach to wezmę pod uwagę
    Rok produkcji: 2008+
    Przebieg: w granicach 150-200tys. kilometrów
    Kraj pochodzenia: preferowana Polska, za "perełki spod niemieckiego koca" serdecznie dziękuję

Cena: w granicach 20tys. PLN

Jeśli ktoś jest na podobnym etapie poszukiwań i sprawdził już jakieś egzemplarze w mazowieckim to niech da znać na priv

Pozdrawiam

Cześć,

czy inne województwo (zachodniopomorskie) by Cię interesowało?

Pozdrawiam

Comment

nie blokuj się na, na auto z niemiec, kwestia egzemplarza, niekoniecznie od handlarza, a jak od osoby prywatnej? ..auta z niemiec są w większości w lepszym stanie z roku 2008 niż nasze z salonu PL.
      Kierownik Działu Diesla

Comment

Wiadomo, że to wszystko jest kwestia egzemplarza, dlatego napisałem, że w okazje nie wierzę, a zbyt dużo aut widziałem właśnie "spod koca, perełka, igła, niemiec płakał itp." że to mocno wystudziło mój zapał na takie egzemplarze nie mówię kategorycznie nie, ale na pewno z jeszcze większym dystansem będę do tego podchodził co do aut z niemiec to zgodzę się, że 300tys po niemieckich autostradach jest w lepszym stanie niż 150tys po polskich miastach

Comment

ciekawe jaka jest skala zalanych aut po ostatnich ulewach, trzeba będzie uważać i sprawdzać, np. otwierając pokrywę bezpieczników, tego błota z takich zakamarków wyczyścić się nie da.
          Kierownik Działu Diesla

Comment

Working...
          X