Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kupię Honde Civic IX TOURER 1.8 I-VTEC

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Kupię Honde Civic IX TOURER 1.8 I-VTEC

Witam, jestem ze Szczecina

Szukam Hondy Civic IX generacji.
    Rok produkcji: 2014-2017
    cena: 50000 - 60000zł, max 70000zł
    Kolor: tylko nie brązowy
    Silnik: 1,8 142KM
    Skrzynia: manualna
    Przebieg: do 80000km
    Stan auta: nieuszkodzony, bezwypadkowy
    Kraj pochodzenia: modele krajowe
    Paliwo: benzyna
    Nadwozie: kombi
    Liczba drzwi: 5
    Lokalizacja: Zachodniopomorskie, Lubuskie, Wielkopolskie, może być dalej ale nie chciałbym jechać 1000km w obie strony
    Dodatkowe wyposażenie: nawigacja

Znalazłem takie ogłoszenie https://www.otomoto.pl/oferta/honda-...tml#d4b4b26235
    Trochę drogo, ale przebieg bardzo niski - może ktoś z forumowiczów wie coś o tym aucie lub mógłby pomoc w oględzinach jeżeli mieszka w okolicy (oczywiście nie za darmo)

Dziś byłem na przeglądzie w Aries Motor Warszawa. Stoi tam ładny tourer z 2015 z przebiegiem 52 tys bodajże i wycenili go na 72000. Wersja Lifestyle, więc wysoka. Zadzwoń, pogadaj. Koloru nie pamiętam

Comment

Widziałem go parę dni temu, jest czarny. Cena 69.900. Jest ogłoszenie na stronie Aries.

Honda✓ %vehicleModel%✓ %vehicleType%✓w kolorze %vehicleColor% z przebiegiem %vehicleMileage% km na sprzedaż w Warszawa✓. Civic ma silnik o mocy %vehiclePower%PS i skrzynię biegów %vehicleTransmission%. Kontakt: 22-839-50-07
      Moje FD7

Comment

Potwierdzam. Również dzisiaj byłem na wymianie przewodu klimatyzacji i rzucił mi się w oczy chociaż nie oglądałem z bliska.

Comment

Sądząc po widocznej na zdjęciach przyrodzie to chyba stoi tam już dość długo
          Last edited by Gość; 10-09-2019, 20:51.

Comment

Zamieszczone przez Genio1212 Zobacz posta
            Sądząć po widocznej na zdjęciach przyrodzie to chyba stoi tam już dość długo
            Racja. Kojarzę to ogłoszenie.
            Pojawia się i znika od dłuższego czasu, nie wiem o co może chodzić.

Comment

Zamieszczone przez bravossi Zobacz posta
              Pojawia się i znika od dłuższego czasu, nie wiem o co może chodzić.
              Wiadomo o co chodzi.. o cenę! 70tys. zł za 4 letnie auto to chyba oszołom zapłaci.. przecież za tą kasę można kupić nowe auto, no może nie Hondę.. ale nowych kompaktów w tej cenie trochę się znajdzie. Zrobili by cenę 60tys. i by się sprzedało.
              Moja łódka Civic..
              Mój "klekocik" Ceed..
              New... "Japończyk" e:Hev 2.0
              Coś na temat olejów..

Comment

No okej, ale efekt tego jest taki, że ani auto nie jest sprzedane, przebieg żaden (nie wiem po co nowe auto kupować do takiej jazdy, nie wiem jaki ma średni roczny przebieg - jeśli prawdę pisze to koło 3 tysięcy;p), a cena nieubłaganie spada.
                W dzisiejszych czasach nie opłaca się "oszczędzać" auta - a cena jest z miesiąca na miesiąc coraz mniejsza.
                Kojarzę to auto jak chciał 72,5. On chyba nie chce sprzedać, tak tylko wystawia

Comment

Kilka miesięcy temu był wystwiony Civic chyba z 2015 z bardzo niskim przebiegiem za 82 tyś i o dziwo poszedł

Comment

Sorry ale taniej się dało kupić nówkę w 2016r.
                    Nie wiem jakim trzeba być kretynem aby tyle dać - (nawet za exa z 2015r.) w 2019r.
                    civic5D_cennik_2016.pdf
                    Last edited by bravossi; 10-09-2019, 21:24.

Comment

Zamieszczone przez Genio1212 Zobacz posta
                      Kilka miesięcy temu był wystwiony Civic chyba z 2015 z bardzo niskim przebiegiem za 82 tyś i o dziwo poszedł
                      Daj spokój... głupi czy pasjonat Civica IX ?
                      Moja łódka Civic..
                      Mój "klekocik" Ceed..
                      New... "Japończyk" e:Hev 2.0
                      Coś na temat olejów..

Comment

Ostatnie sztuki Tourerów z salonu były około 100tyś. Także cena 65-70k za 4 letnie zadbane auto to cena normalna. Na tyle wycenia je ubezpieczyciel. Nie można patrzeć, że tyle a tyle kosztowało w momencie zakupu. Realia cenowe aut 3-4 lata później są już niestety inne. W 2016-ym taka wersja kosztowała 82-84tys, a w 2018ym 100tys. No kolejny plus -Tourery są dość rzadkie. Więcej widuję X'ek jak Tourerów na ulicach.
                        Last edited by roar; 11-09-2019, 12:40.

Comment

Working...
                        X