Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Silnik D16Z6 z crx,kompletny swap z ecu,skrzynia itp

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Silnik D16Z6 z crx,kompletny swap z ecu,skrzynia itp

Silnik jezdzil do konca az go z auta wymontowalem,mial isc na remont pod turbo ale odpuscilem temat i jednak bede montowal b albo k serie
    Dla forumowiczów coś taniej mogę zrobić
    OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl

Większy opis jest na olx'ie
    Silnik mogę wysłać na palecie jakby ktoś miał daleko
    Fajny silnik pod turbo jak ktoś chce robić a dostępność ich na rynku dosyć niska i długo na niego polowałem
    Tak naprawdę mam caly swap bez wiązki,mam również kolektor 4-2-1 i jakieś inne pierdoły mogę dorzucić
    Ewentualnie można go zastosować pod ciekawy projekt d14+głowica z d16z6 i zostaje dobra kompresja i mamy vteca w 1.4,no ale nie wiem czy ktoś by chciał to robić jak jest cały słupek
    Last edited by WitekHonda; 27-09-2024, 20:30.

Zły link wkleiłem do olx:
    OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl

Comment

Working...
    X