Sprzedam uszczelki, które kupiłem przed zakupem IX-a i okazało się, że nie będzie gdzie ich założyć, bo dziewiątka ma je w standardzie 
Uszczelka między drzwi przednie i tylne, montowana na wcisk na rant tylnych drzwi. Miałem taką zamontowaną w Ufo - dwie sztuki, P + L, 20 zł.
Montaż u mnie w Ufo pokazywałem TU w dalszej części posta
Uszcz drzwi B.jpg
Uszczelka na między drzwi przednie i błotnik, także na klapę tylną (klejona od spodu do szyby, mniej brudu wtedy tam wpada) - 4m, 20 zł
Montaż u mnie w Ufo pokazywałem też TU
Ufo uszcz A.jpg
Kierunkowskazy dynamiczne - kilka miesięcy czekały na montaż i się nie doczekały. Nie używane, nie podpinane. W komplecie łapka do demontażu plastików - 60 zł
Ufo dynamiczne.jpg
Koszty przesyłki po stronie kupującego, mogę wystawić na OLX lub allegro (zależnie od kwoty załapie się na smart, do dogadania, bo alledrogo dolicza prowizję od sprzedaży)
Nie wysyłam Pocztą Polską, nie mam tyle zdrowia
Odbiór osobisty - Bełchatów

Uszczelka między drzwi przednie i tylne, montowana na wcisk na rant tylnych drzwi. Miałem taką zamontowaną w Ufo - dwie sztuki, P + L, 20 zł.
Montaż u mnie w Ufo pokazywałem TU w dalszej części posta
Uszcz drzwi B.jpg
Uszczelka na między drzwi przednie i błotnik, także na klapę tylną (klejona od spodu do szyby, mniej brudu wtedy tam wpada) - 4m, 20 zł
Montaż u mnie w Ufo pokazywałem też TU
Ufo uszcz A.jpg
Kierunkowskazy dynamiczne - kilka miesięcy czekały na montaż i się nie doczekały. Nie używane, nie podpinane. W komplecie łapka do demontażu plastików - 60 zł
Ufo dynamiczne.jpg
Koszty przesyłki po stronie kupującego, mogę wystawić na OLX lub allegro (zależnie od kwoty załapie się na smart, do dogadania, bo alledrogo dolicza prowizję od sprzedaży)
Nie wysyłam Pocztą Polską, nie mam tyle zdrowia

Odbiór osobisty - Bełchatów
Comment