Witam, mam do sprzedania pozostałości po mojej EJ9.

Wszystkie ceny są do negocjacji.
Dokładka przedniego zderzaka SiR style do 6gen 96-98 - 200zł
Dokładka jest w bardzo dobrym stanie. Mocowana była na wkręty (dołączam do zestawu) do przedniego zderzaka.
Lotka Spoon style z dymionym światłem stopu - 250zł
Z lotki na rantach odchodzi lakier, więc przydałoby się jej odmalowanie (lakier od nowości nie powalał). Dodatkowo można pomyśleć o wymianie diod by świeciły mocniej i równomiernie. Lotka nie posiada możliwości montażu spryskiwacza.
DEPO Lampy tylne red white USDM - 200zł
Prawa tylna lampa jest w bardzo dobrym stanie. Natomiast lewa posiada drobny ubytek w dolnym rogu (w moim odczuciu nie jest bardzo widoczny). Gąbki nie są zniszczone.
DEPO Kierunkowskazy białe do 6gen 1996-2000 - 15zł
Kierunkowskazy są w bardzo dobrym stanie
OEM grill do 6gen 96-98 - 15zł
OEM chlapacze - 100zł
Z racji, że miałem obniżone auto, to chlapacze są porysowane. Lewy tylny jest zniszczony (oderwana guma). Jest możliwość rozdzielnego zakupu przód/tył.
Posiadam na sprzedaż jeszcze białe felgi Enkei 15x6 ET40, 4x100 (widoczne na zdjęciu) - więcej na priv.
Odbiór osobisty w okolicach Warszawa Wola lub w Komorowie koło Pruszkowa.
Mniejsze rzeczy mogę wysłać pocztą/kurierem po wcześniejszej wpłacie na konto.
Zainteresowanych prosiłbym o kontakt na PW.

Wszystkie ceny są do negocjacji.
Dokładka przedniego zderzaka SiR style do 6gen 96-98 - 200zł
Dokładka jest w bardzo dobrym stanie. Mocowana była na wkręty (dołączam do zestawu) do przedniego zderzaka.
Lotka Spoon style z dymionym światłem stopu - 250zł
Z lotki na rantach odchodzi lakier, więc przydałoby się jej odmalowanie (lakier od nowości nie powalał). Dodatkowo można pomyśleć o wymianie diod by świeciły mocniej i równomiernie. Lotka nie posiada możliwości montażu spryskiwacza.
DEPO Lampy tylne red white USDM - 200zł
Prawa tylna lampa jest w bardzo dobrym stanie. Natomiast lewa posiada drobny ubytek w dolnym rogu (w moim odczuciu nie jest bardzo widoczny). Gąbki nie są zniszczone.
DEPO Kierunkowskazy białe do 6gen 1996-2000 - 15zł
Kierunkowskazy są w bardzo dobrym stanie
OEM grill do 6gen 96-98 - 15zł
OEM chlapacze - 100zł
Z racji, że miałem obniżone auto, to chlapacze są porysowane. Lewy tylny jest zniszczony (oderwana guma). Jest możliwość rozdzielnego zakupu przód/tył.
Posiadam na sprzedaż jeszcze białe felgi Enkei 15x6 ET40, 4x100 (widoczne na zdjęciu) - więcej na priv.
Odbiór osobisty w okolicach Warszawa Wola lub w Komorowie koło Pruszkowa.
Mniejsze rzeczy mogę wysłać pocztą/kurierem po wcześniejszej wpłacie na konto.
Zainteresowanych prosiłbym o kontakt na PW.
Comment