Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pare gratów do UFO VIII

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Pare gratów do UFO VIII

Witam,
    Do sprzedania pare zalegających rzeczy z mojego auta, CIVIC VIII 2006r 5d, kolor B92P, ceny promocyjne
    1) Zderzak przód (bez zaslepek i halogenów) zaczepy całe, lewa strona do lakierowania: - 50zł
    WLJ6QEf.jpg

2) Zderzak tył kompletny, z lewej na wyżłobieniu obcierka do skorupy, - 40zł
    LSR0h2O.jpg

3) Atrapa/Grill Akwarium, klejony od tyłu, 2 uchwyty utwane (grill trzyma się pewnie na aucie) - 100zł
    l6ScwNF.jpg

4) Kratka od grilla TypeR FN2 (bez emblematu) nie popekana, od góry lekko przytopiona (maska zasłania defekt) - 50zł, z emblematem - 100zł
    5) Bat od oleju do TypeR FN2 - 5zł
    BkA97Zg.jpg

6) Kierunki tył przedlift (lewy popekana szybka, prawy jedno małe pękniecie) - 10zł kpl.
    20ZmmaG.jpg

7) Wiązka do kierunków tył - 10zł kpl.
    fQbvFB9.jpg

8) Schowek centralny - 10zł
    gL0qU3H.jpg

9) Ślizgi zderzaka przód (metalowe, proste, ori lakier, brak rdzy) - 30zł kpl
    LXodCb8.jpg

10) Gałka biegów (6b, wytarta) -5zł

Zainteresowanym wiecej fot wysle na priv.
    Kontakt: Priv lub tel: 690-528-153
    SakuraUFO by Haszeer

zderzak tył aktualny? w jakim stanie środkową kratka/dokładka?

Comment

Tyl aktualny. Wszystkie zaczepy całe, dokladka nie ruszona, lewe uwypuklenie zdeezaka zdarte (trzeba polakierować) ogolnie stan zderzaka b.dobry poza tym obdarciem
      SakuraUFO by Haszeer

Comment

20191124_092743.jpg
        Takie cos
        SakuraUFO by Haszeer

Comment

To doczytałem, dzięki za super zdjęcie pokazujące to. Gdzie ewentualnie możliwy odbiór osobisty? Bo wysyłać chyba ciężko zderzak......

Comment

Zamieszczone przez damian,n Zobacz posta
            To doczytałem, dzięki za super zdjęcie pokazujące to. Gdzie ewentualnie możliwy odbiór osobisty? Bo wysyłać chyba ciężko zderzak......
            Skąd jestes? Bo czasami kursuje, ja z Miechowa
            SakuraUFO by Haszeer

Comment

Working...
            X