Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Civ IX kołą zima i rączka

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Civ IX kołą zima i rączka

Nie sądziłem, że tu tak zawitam, ale cóż... Po kradzieży został mi osamotniony komplet zimowy. Gumy falken, całkiem niezłe i OEM felgi jak na zdjęciach. Gumy rok 2016, przejechane ok 10.000. Bieżnik ok 6 mm. Trzymane w workach, myte po sezonie całe komplety, w przewiewnym miejscu, przekładane często, żeby się nie odkształciły i nigdy nie naprawiane. Proste. Niestety śrub nie mam, bo ukradli wraz z autem. Cena 2000 - wzięta na podstawie Alledrogo, tyle, że tam źródło i historia niepewna, więc wydaje mi się, że to dobra cena. Negocjacje wchodzą w grę Odbiór najchętniej osobisty. Jeśli wysyłka, to koszty po stronie kupującego.
    IMG_20171124_125741.jpg

oraz
    sprzedaję rączkę kierowcy, którą zdemontowałem dając na jej miejsce kupiony na Ali schowek na okulary. Jedna z zaślepeki/mocowań jest pęknięta alde to raczej nie będzie miało wpływu na trzymanie. Cena 30 plus wysyłka
    rączka 1.jpgrączka 2.jpg
    Załączone pliki
    Last edited by chromaticall; 25-09-2019, 15:19.

W związku z pytaniami postanowiłem tu zamiast mailem wszystkim wrzucić kilka jeszcze zdjęć. Na jednym z ramion jest lekkie otarcie - dziś je zauważyłem mówiąc szczerze. Zdjęcie zamieszczam, ale jest to na tyle niewidoczne. że nie warto się tym przejmować. Widać je, jak się wie gdzie i jak patrzeć. Jedno koło waży 20 kg. Rudy brud, jaki widać na zdjęciu wnętrza felgi to miedź - sam zmieniałem zawsze koła (dlatego są w tak dobrym stanie ) i czasami mi się miedzianką za dużo psiknęło.
    Z ciekawostek kartka, na której pisałem daty przekładania kół, żeby się nie zdeformowały podczas składowania. Koła zawsze były wyważane NA samochodzie a nie na wyważarce jak to zazwyczaj bywa. Dokładniej i bezinwazyjnie.
    20190927_094417.jpg
    20190927_094454.jpg
    20190927_095126.jpg
    20190927_095527.jpg
    i karteczka na koniec
    20190927_101354.jpg
    Załączone pliki

Comment

Comment

Working...
      X