Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Osłona tarczy Civic 6

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Osłona tarczy Civic 6

Poszukuję osłonę tarczy hamulcowej prawy przód do Civica VI gen. 5D liftback 2000r. Na rynku brak nowych zamienników a oryginał to koszt 350zł!!! O takie coś potrzebuje https://jarusnet.pl/45255-st3-e01

Ja rozglądałem się za tym 3 lata i dałem sobie spokój. Nie pełni to żadnej funkcji poza osłanianiem od brudu.
    Znalazłem kiedyś informację, że pasują praktycznie idealnie z jakiejś innej maki samochodów, ale nie pamiętam już co to było. Zresztą to łatwo dogiąć i nawiercić taką blachę.

Comment

daj pokój nie kupuj tego, zgnije odpadnie i trudno, Ford tego w ogóle nie daje i jakoś kręcą się koła. Jak nie trafisz na używki to daj luz. Generalnie to nie konic problemu, bo założenie tego wiążże się z rozebraniem piasty, roboty w 3 dupy o kasie nie wspomnę, bo na parkingu to trudno zrobić. Jak coś to szukaj na olixisie albo na szrotach "tarcze kotwiczne civic VI"
      Kierownik Działu Diesla

Comment

mam do sprzedania takie osłony tarcz hamulcowych:

nowe, zamiennik, cena 229 zł/para, dedykowane do Civica pod tarcze 262mm

Polub nas na Facebook'u: http://www.facebook.com/Modifiedpl

Comment

Zamieszczone przez rambo7 Zobacz posta
          daj pokój nie kupuj tego, zgnije odpadnie i trudno, Ford tego w ogóle nie daje i jakoś kręcą się koła. Jak nie trafisz na używki to daj luz. Generalnie to nie konic problemu, bo założenie tego wiążże się z rozebraniem piasty, roboty w 3 dupy o kasie nie wspomnę, bo na parkingu to trudno zrobić. Jak coś to szukaj na olixisie albo na szrotach "tarcze kotwiczne civic VI"
          Dokładnie z tego powodu ja zrezygnowałem. Tyle roboty, a ja za leniwy na to.

Comment

Koledzy rambo7 i grzeg0rz mnie przekonali chaves jestem w stanie dać Ci za te osłony 129zł

Comment

Working...
            X