Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Poszukuję uszczelki 73725-SMG-E01

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Poszukuję uszczelki 73725-SMG-E01

Mili,
    poszukuję uszczelki tylnej szyby 73725-SMG-E01 - magazyn w Belgii potwierdził dostępność dopiero na koniec stycznia a jest to jedyna część jakiej brakuje mi do wymiany zbitej tylnej szyby - może ktoś ma i mu zalega...
    Pozdrawiam
    Maciej

nie jest to popularna rzecz, podzwoń po rożnych ASO w Polsce, z pewnością każdy poda Ci inne czasy dostawy.
    Kierownik Działu Diesla

Comment

Powiedziałbym, że ultra mało popularna
      Magazyn w Belgii będzie ją miał dopiero pod koniec stycznia…
      Wszystkie sklepy internetowe w EU/UK które mają tą uszczelkę jako dostępną, okazuje się, że one również bazują na belgijskim magazynie…
      Czekam jeszcze na info ze sklepu z Japonii
      Ale faktycznie - może gdzieś w jakimś ASO się ostała… bo w PL w hurtowniach też już sprawdzałem i nic a zamiennika tego też nie ma

Comment

W Belgii jest główny magazyn Hondy, i jak tam nie ma to nigdzie w znanym miejscu nie ma. Na części do Hyundaiów też się czeka po 2 m.ce, o ile Cię to pocieszy. Do i30 skrzynia płynęła z Korei 6 tygodni.
        Kierownik Działu Diesla

Comment

Teoretycznie jest w sklepie Japonii - 3 dni na przygotowanie do wysyłki + kilka dni na transport do PL - trzeba będzie zaryzykować...

Comment

Zamieszczone przez mbylicki Zobacz posta
            Teoretycznie jest w sklepie Japonii - 3 dni na przygotowanie do wysyłki + kilka dni na transport do PL - trzeba będzie zaryzykować...
            https://www.online-teile.com/honda-e...ml?language=en
            napisali ze tydzień..

Comment

Auto kierownika: Honda Civic VIII gen (FD7) Comfort, R18A2, 2011r. Był Civic VI 1.4 MB2 1995r., Accord VI 1.8 CH6 2001r.
              Auto kierowniczki: Honda Civic VII gen (EU8) LS, Hatchback 5d, D16V1 2004r.

Comment

Zamieszczone przez Waflo Zobacz posta
                Pisałem też do nich i odpisali, że nie mają... - ogólnie europejskie sklepy bazują na stock'u belgijskim - jeden wręcz napisał mi to w mailu

Comment

ten sklep nie wyświetlał mi się w google...

Comment

Mili,

uszczelka znaleziona i zamówiona - sklep megazip.net - wysyłka z JP

W międzyczasie odpisał mi inny sklep z JP, że jest dostępna, ale muszę poczekać na pro-formę itp

Także finalnie zamówiłem w sklepie, który najszybciej się komunikował i wygląda na to, że cały proces logistyczny najszybciej przebiegnie - porównując ceny będzie to kosztować ok. 30 USD więcej, ale samochód będzie naprawiony 1-2 tyg szybciej

Dzięki wszystkim za pomoc

Comment

Jaki koszt przesyłki?
                      Auto kierownika: Honda Civic VIII gen (FD7) Comfort, R18A2, 2011r. Był Civic VI 1.4 MB2 1995r., Accord VI 1.8 CH6 2001r.
                      Auto kierowniczki: Honda Civic VII gen (EU8) LS, Hatchback 5d, D16V1 2004r.

Comment

Zamieszczone przez pablo_see Zobacz posta
                        Jaki koszt przesyłki?
                        FedEx (lotnicza, z czasem dostarczenia 2-6 dni) 36 USD

Comment

na przyszłość zapraszam do mnie, ogarniam takie tematy

Polub nas na Facebook'u: http://www.facebook.com/Modifiedpl

Comment

Working...
                          X