Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Klimatyzacja EG4

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Klimatyzacja EG4

Część, kupię kompletną klimatyzacje do Hondy Civic V HB, może być panelu sterowania nawiewem.

Sorka wkradł się błąd, miało być "może być bez panelu sterowania nawiewem"
    Last edited by rambo7; 23-03-2022, 11:42.

Możliwe że mam panel do klimy

Comment

ciężko będzie Ci znaleźć cała kompletną instalację w jednym miejscu, no chyba że znajdziesz rozbitka walonego z tyłu co ma klimę i całość sobie sam wyjmiesz.
      Mówię sam, bo to nie jest takie oczywiste, tzn. na "całość" składają się też drobne elementy jak bezpieczniki, przekaźniki A/C, osuszacz najlepiej nowy albo z wymienionym wkładem.
      Ja też kiedyś wsadziłem klimę do EJ9, ale zrobiłem to tak.: poszedłem do ASO i poprosiłem o wydruk dla mojego modelu wszystkich elementów układu klimatyzacji.
      Dostałem 7 stron rozpisanych schematów w najdrobniejszych szczegółach.
      I kompletniej klimy nigdzie nie byłem w stanie dostać tak by była kompletna. Więc wiedząc co mi brakuje 1 miesiąc kompletowałem kupując część, po części w Polsce, az miałem wszystko co na schematach.
      Dopiero taką kompletną uzbieraną w różnych miejscach zawiozłem do ASO bo okazali się najtańsi w mieście i do tego zrobili mi to w 5 godzin.
      Kierownik Działu Diesla

Comment

Niby mam cały swap klimy na aucie ale to wszystko zależy jaki silnik wyląduje u mnie w aucie

Comment

Working...
        X