Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kupię maglownicę elektryczną do Civic VII 2005 1.6 5D

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Kupię maglownicę elektryczną do Civic VII 2005 1.6 5D

Cześć, w swojej Hondzie potrzebuję wymienić maglownicę. Szukam kogoś ze Śląska, najlepiej z okolic Katowic, kto takową ma w przystępnej cenie. Proszę o info tutaj lub na telefon: 692 390 114

Honda Civic 1.6 5D 2005r.
    przekładnia z silnikiem elektrycznym
    wersja EU8, kierownica z lewej strony

waletko, odradzam, nie kupuj używanej maglownicy, wiesz dobrze że wszystkie używane maglownice będą w takim samy stopu zużyte jak ta co masz. Chyba że tę używkę co kupisz od razu dasz do regeneracji i po regeneracji założysz? Bo jak chcesz wyjąć swoją a wsadzić inną to odradzam, szkoda zachodu.
    Ja bym Ci radził swoją dać do regeneracji, poszukać kogoś kto to robi kompleksowo, czyli przyjeżdżasz rano, po południu odbierasz auto.
    Kierownik Działu Diesla

Comment

wiem, że kupno używki jest ryzykowne, ale czuję, że mam coraz mniej opcji Moja stara maglownica już jest po regeneracji, wymianie ślizgu i docisku.. szkoda mi. Dzwoniłem już po 3 zakładach, jednak nikt nie chce się podjąć naprawy. Myślę, czy by nie przełożyć tylko tego uwalonego elementu a resztę zostawić ze starej, ale nie wiem, czy to dobry pomysł..

Comment

no tak, to już jest opcja, jak kupisz używkę to z dwóch niech wezmą co lepsze i sklecą jedną.
        Kierownik Działu Diesla

Comment

jeśli nadal szukasz mam magiel w bardzo dobrym stanie przebieg 180 tyś km

Comment

Working...
          X