Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Obrysówkę od strony pasażera Civix X 2017 HB

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Obrysówkę od strony pasażera Civix X 2017 HB

Jak w tytule, poszukuję obrysówki do Civic X hatchback (od strony pasażera). Oryginalna się w jakiś sposób rozszczelniła i w rezultacie z pomocą wody zgniła.
    Rozważam również zakup kompletu i wymiany obu jeśli to będzie miało sens

Regulamin pkt 2. Pierwszy post dodajemy w dziale przywitań.
    Last edited by Paluch; 12-03-2021, 11:20.

Bo były wady fabryczne i wymieniali na gwarancji obrysówki w których stała woda.
    Najprościej kupić w Chinach przyciemniane lub nie za grosze.

Wysłane z mojego SM-G988B przy użyciu Tapatalka

Comment

Dzięki, opcja dobra, tylko trzeba będzie poczekać a obrysówka do niczego się nie nadaje na ten moment, aczkolwiek jak nic sensownego nie znajdę w PL to rzeczywiście zostaje mi wysyłka z Azji.
      Dla zainteresowanych - Serwis za jedną obrysówkę zaśpiewał prawie 500 zł

Comment

Mam 2 nowe obrysówki. Oryginalne, poprawione wersje (szczelne). Ile proponujesz za dwie - pojedyńczo nie sprzedaję?

Wysłane z mojego SM-G988B przy użyciu Tapatalka

Comment

Zamieszczone przez mike9191 Zobacz posta
          Jak w tytule, poszukuję obrysówki do Civic X hatchback (od strony pasażera). Oryginalna się w jakiś sposób rozszczelniła i w rezultacie z pomocą wody zgniła.
          Rozważam również zakup kompletu i wymiany obu jeśli to będzie miało sens

Regulamin pkt 2. Pierwszy post dodajemy w dziale przywitań.
          Jak rozszczelniła Ci się jedna, to zaraz padnie druga - miałem to samo. Wymiana na gwarancji i od ponad roku spokój.
          Moja Hania
          http://www.civicforum.pl/showthread....-MT-Rallye-Red

Comment

Czy jakieś wskazówki jak je wyciągnąć?

Comment

Zamieszczone przez arem Zobacz posta
              Czy jakieś wskazówki jak je wyciągnąć?
              youtube...
              Story:Civic: SL-> ED4 D15B2-> EG4 D15B3-> EJ2 D15B7-140KM-> Integra TypeR DC2 B18C6-214KM-> Si FG2 K20Z3-223KM->VolvoC30/SuzukiSS/FiestaST2->FK7 L15B7+
              Now: FL1 Boost Blue L15B7+Honda Forza 125 2023 +Honda HR-V 4x4 1.8 2021+FIT 2012

Comment

Tu masz komplet

OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl

albo oryginal

4SALE: Bluespark Pro+Boost-Pigyback/chip

If u want 2 play u got 2 pay, performance doesn't come cheap.
                Its better to have it and not need it, then need it and not have it.

Chcesz podłączyć wideorejestrator w 8/9gen Civic? Nie wiesz gdzie się wpiąć? potrzebujesz wtyczkę akcesoryjną info TUTAJ

Comment

Working...
                X