Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kupię tylną belkę do Hondy Civic VI 1.4 sedan - ( 1999r ), na wzmocnienie zderzaka

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Kupię tylną belkę do Hondy Civic VI 1.4 sedan - ( 1999r ), na wzmocnienie zderzaka

Kupię oryginalną tylną belkę na wzmocnienie zderzaka tylnego do Hondy Civic VI 1.4 ( 1999r ) , w dobrym stanie , nie skorodowaną , (nie regenerowaną ,uderzoną lub naprawianą), a nadającą się po drobnym oczyszczeniu i pomalowaniu do dalszego użytkowania.

Witam
    Dostałeś gdzieś tą belkę? Bo mam ten sam problem. Też potrzebuje kupić.

Comment

Witam.

Belki tylnej na wzmocnienie zderzaka nigdzie nie dostałem. Mam z tym duży problem bo nigdzie tego nie ma. Dzwoniłem i pytałem kilka osób co mają części do Hondy ale jak na złość oczywiście tej belki nie ma. Szukam cały czas może w końcu gdzieś się trafi .

Comment

Dzisiaj dzwoniłem do serwisu. Belka kosztuje w serwisie 240 zł. Nie wiem czy się nie zdecyduje bo na szrotach nigdzie nie ma. A pewnie nawet jak się trafi to też będzie już zgnita

Comment

Rozumiem. Czyli jest to belka nowa którą u nich można zakupić ? bo jeśli tak to chętnie bym wziął namiar, jakiś adres i telefon tego serwisu .

Comment

Jednak nie jest tak kolorowo. Ta Belka w serwisie kosztuje 1030 zł

Comment

O no to faktycznie cena kosmiczna i chyba trzeba będzie dalej szukać z innych źródeł bo nie ma innego wyjścia

Comment

Zamieszczone przez piotani Zobacz posta
                O no to faktycznie cena kosmiczna i chyba trzeba będzie dalej szukać z innych źródeł bo nie ma innego wyjścia

Kupiłem na allegro tylna belkę ( wzmocnienie zderzaka tylnego). Dałem 140 zł, pasuje idealnie. Nie ma co się rozglądać po szrotach. Kup nową. Wymień i po sprawie

Comment

Napisałem posta o wymianie wzmocnienia i nikt się nie odezwał oprócz Ciebie. Sprzedawca twierdził że ta belka pasuje tylko do przedlifta. Ale zaryzykowałem i kupiłem. I wszystko jest ok. Przedlift, polift, to wszystko jest to samo.

Comment

Working...
                  X