Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Linka gazu/przepustnicy Civic VII 1,4 2001

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Linka gazu/przepustnicy Civic VII 1,4 2001

Witam, kupię nową, bądź używaną (w bardzo dobrym stanie i nie przetartą) linkę gazu do swojego Civica. Mam już dosyć swojej zacinającej linki i twardego pedału gazu. Probowalem smarować, lecz chyba niedostatecznie, bo nic nie pomaga i wole już wymienić, aby mieć spokój. Mieszkam w małym mieście, więc jak jest jakiś szrot to raczej nie uświadcze w nim tej części. Z góry dzięki za propozycje

Zamieszczone przez gracmix Zobacz posta
    Witam, kupię nową, bądź używaną (w bardzo dobrym stanie i nie przetartą) linkę gazu do swojego Civica. Mam już dosyć swojej zacinającej linki i twardego pedału gazu. Probowalem smarować, lecz chyba niedostatecznie, bo nic nie pomaga i wole już wymienić, aby mieć spokój. Mieszkam w małym mieście, więc jak jest jakiś szrot to raczej nie uświadcze w nim tej części. Z góry dzięki za propozycje
    To nie linka, tylko przepustnica się przycina. Sprawdź sobie ręcznie pod maską. A gdybyś szukał takowej to posiadam.

Comment

Otoz niestety nie. Wyjmowalem przepustnice, byla w bardzo dobrym stanie ale i tak wyczyscilem ja dokladnie jak tylko sie dalo. Przepustnica chodzi super, pedal gazu tez, wiec problem na 100% tkwi w lince.

Comment

Working...
      X